«Παίκτες πουλημένοι ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει»!

Ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες με πανό στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13...
Ο αποκλεισμός από το θεσμό του Κυπέλλου από τον Πλατανιά και με τον τρόπο που συνέβη εξόργισε φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέπουν ότι έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ημέρες. Πέραν της απογοήτευσης, οι οπαδοί ζητούν να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου αναλογούν, μιας και η κατάσταση έχει φθάσει
στο απροχώρητο.

Στον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο «Κάστρο», η Θύρα 13 κρέμασε πανό, το οποίο γράφει συγκεκριμένα: «ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ»!

«Όχι άλλη ξεφτίλα»

Ομοίως, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στα Χανιά, παρά την απεριόριστη στήριξή τους, παρά το γεγονός ότι δε σταμάτησαν να τραγουδούν και να εμψυχώνουν την ομάδα, πήραν τρομερή πίκρα από τον αποκλεισμό. Πρέπει να σημειωθεί πως στο γήπεδο δεν ακούστηκε το παραμικρό, παρά τη χιλιοστή φετινή ψυχρολουσία και πως ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του κρητικού γηπέδου τήρησε άψογη και κόσμια στάση!

Περίπου 20 άτομα πήγαν στο αεροδρόμιο και οργισμένοι απευθύνθηκαν σε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λέγοντάς τους: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο» και «ζητήστε συγγνώμη για όσα έχετε κάνει».

Η αποστολή έφθασε στην Αθήνα, όπου παρά τους αρχικούς φόβους δεν υπήρχε κόσμος να τους περιμένει. Η απογοήτευση που επικρατεί στους οπαδούς συνιστά εγκράτεια και σύνεση για τις κινήσεις τους. Γύρω στους 10 μόνο φιλάθλους μετέβησαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να εκφράσουν την αγανάκτισή τους προς τους παίχτες, αλλά τελικά η αποστολή «φυγαδεύτηκε» από την έξοδο των εμπορευμάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα