Poinh proklhsh!

Εν αντιθέσει με την εισήγηση του παρατηρητή του αγώνα, η ΚΕΔ χαρίζεται σε Αρετόπουλο και Δημητριάδη με την... «εξοντωτική» ποινή του ενός μήνα!...

Με ένα μήνα εκτός πινάκων αναμένεται να τιμωρήσει η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας τους Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Λάζαρο Δημητριάδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» για τα εγκλήματα εις βάρος του Παναθηναϊκού στα Χανιά.

Παρά
την παραπεμπτική βαθμολογία που τους έβαλε ο παρατηρητής της ΚΕΔ, Χαράλαμπος Καρατζάς, οι δύο διαιτητές αναμένεται να βρίσκονται ξανά στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας από το νέο έτος!

Βάσει του ιδίου δημοσιεύματος, σχετικά με το πέναλτι που δίνει στον Πλατανιά, ο Αρετόπουλος ανέφερε στο διάλογο που είχε με τον παρατηρητή Καρατζά:

«Ό,τι είδα, το έδωσα»!

Παράλληλα του είπε πως: «Θεωρώ ότι υπάρχει επαφή στο πόδι. Φάνηκε να τον βρίσκει...».
Ο Καρατζάς του ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγες καλά. Στο δεύτερο όμως υπάρχουν πολλές φάσεις που πρέπει να ξαναδούμε», ενώ μετά τις δικαιολογίες του Αρετόπουλου, σημείωσε για τη φάση του πέναλτι: «Έχω την άποψη ότι ο αμυντικός πάει να τον αποφύγει».

Μετά την παρακολούθηση του βίντεο πάντως ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος φέρεται να άλλαξε γνώμη για την επίμαχη φάση, αφού και ο ίδιος έδειχνε να αμφιβάλλει για το κατά πόσο ήταν σωστή η απόφαση που πήρε.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά την υπόδειξη οφ σάιντ στον Τοτσέ από το βοηθό Δημητριάδη, ο Χαράλαμπος Καρατζάς είπε ότι: «Δεν χρειάστηκε να δω καν το ριπλέι».
Keywords
Τυχαία Θέματα