To GreenZone «ανοίγει» τον διάλογο!

Αλλάζει ο τρόπος υποβολής σχολίων, ο οποίος πλέον μπορεί να γίνεται και μέσω των προφίλ των αναγνωστών από τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter)

Οι διαχειριστές του GreenZone διαπιστώνοντας την ανάγκη επικοινωνίας ανάμεσα στους φίλους του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου ελληνικού συλλόγου, αποφάσισαν να αλλάξουν την πλατφόρμα υποβολής και δημοσίευσης σχολίων.

Πλέον ο διάλογος γίνεται ευκολότερος μέσω άμεσων απαντήσεων σε συγκεκριμένα σχόλια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα «βαθμολόγησης» των σχολίων είτε θετικά είτε αρνητικά, όταν κάποιος θέλει να εκφράσει απλώς τη συμφωνία ή
τη διαφωνία του με μια συγκεκριμένη άποψη. Οσοι αναγνώστες μάλιστα έχουν προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορούν απ' ευθείας να αφήνουν το σχόλιό τους.

Οσοι δεν έχουν τέτοιο προφίλ, ή δεν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους λόγους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κάποιο όνομα ή προσωνύμιο, γεγονός που επίσης ευνοεί το διάλογο, καθώς θα αποφεύγονται απαντήσεις του τύπου «Ανώνυμε 13.45... »!

Η νέα πλατφόρμα που φιλοξενεί τα σχόλια και την οποία χρησιμοποιούν αρκετές «μεγάλες» ειδησεογραφικές σελίδες του παγκόσμιου ιστού, έχει «τραβήξει» και αποθηκεύσει τη συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων που έχουν ήδη γίνει στο GreenZone, ωστόσο για κάποιον άγνωστο λόγο δεν εμφανίζονται κάποια απ' τα σχόλια που έχουν γίνει από τον περασμένο Φεβρουάριο και την... καθέλκυση του GreenZone στα βαθιά νερά του διαδικτύου!

Ετσι ζητούμε την κατανόησή σας τις επόμενες ημέρες, μέχρις ότου κατορθώσουν οι διαχειριστές να «τιθασεύσουν» τη νέα πλατφόρμα και τις απαιτήσεις της, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το GreenZone και οι αναγνώστες του όλες τις δυνατότητές της.
Keywords
Τυχαία Θέματα