Βλάνη: «Φανταστική η ατμόσφαιρα στο κλειστό»

Η Έλενα Βλάνη εκθείασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο κλειστό της Λεωφόρου...

H Έλενα Βλάνη μίλησε για το ντέρμπι με το Ελληνικό, την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Τάφο του Ινδού και το πλεονέκτημα έδρας που έχει το Τριφύλλι στα πλέι οφ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η ομάδα θέλει και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ
στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

«Για ακόμα μία φορά ήμασταν συγκεντρωμένες σ΄ ό,τι είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, πράγμα που εγκλώβισε το Ελληνικό. Μπορεί αυτήν τη φορά να μην μπήκαν τα σουτ, αλλά βρήκαμε και άλλους τρόπους να σκοράρουμε.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό της Λεωφόρου για άλλη μια φορά ήταν φανταστική όπως συνέβη και με τον Αθηναϊκό και ο κόσμος μας βοήθησε στη νίκη. Φυσικά ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας, τον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, που είναι δίπλα μας».

Για την πρωτιά στην κανονική περίοδο:

«Μετά τις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος ήταν στόχος μας η πρωτιά, γιατί θα είχαμε και το πλεονέκτημα της έδρας. Βέβαια έχουμε τώρα την τελευταία αγωνιστική που θέλουμε τη νίκη με τον ΠΑΟΚ, για να κάνουμε το 2-0 και να έχουμε την ευκαιρία μέσα στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς.

Εστιάζουμε ακόμα την προσοχή μας στο Πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με το Φάιναλ 4 του Κυπέλλου».
Keywords
Τυχαία Θέματα