Xωρίς Λάζαρο με Άρη

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δε θα ρισκάρει με τον Χριστοδουλόπουλο στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο Πίντο έβγαλε το πρόγραμμα και θα είναι στην αποστολή...

Τα προβλήματα τραυματισμών ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό και, παρότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι σε καλύτερη κατάσταση, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αποφασίσει να τον κρατήσει εκτός
αποστολής.

Ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού προπονήθηκε και σήμερα (17/10) ατομικά και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τη Λάτσιο και τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Φερέιρα δεν θέλει να ρισκάρει, μπροστά στον κίνδυνο υποτροπής του παίχτη, γι' αυτόν το λόγο δεν τον εντάσσει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αντίθετα, ο Πίντο έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα, παρότι αισθάνεται ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις. Αρχικά υπήρχαν σκέψεις να μη τον συμπεριλάβει ο Φερέιρα στα πλάνα του ενόψει του ματς εναντίον του Αρη, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει.

Στα υπόλοιπα μέτωπα, ο Βύντρα υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Σισοκό μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού και ο Χουχούμης (Εθνική)επέστρεψαν στην Παιανία και προπονήθηκαν κανονικά.

Σε περιοδική δύναμη μέτρησης στο γυμναστήριο υποβλήθηκαν, οι Μπουμσόνγκ, Λαγός, Μαυρίας και Φουρλάνος, ενώ δεν προπονήθηκε ο Κουίνσι λόγω ίωσης.

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής και ταχυδύναμης και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.
Keywords
Τυχαία Θέματα