Αυτή την ομάδα δεν την χαρίζουμε σε κανέναν


Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!

Ν. Καζαντζάκης

Η διαφορά μιας απλώς μεγάλης ομάδας από μία ομάδα ορόσημο, σημείο αναφοράς, όπως είναι ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η σπουδαιότερη ίσως ομάδα που έχει βγάλει ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορείς να την ξεγράψεις ΠΟΤΕ. Σε όποια αγωνιστική κατάσταση και αν βρίσκεται, όποιο και αν είναι το momentum, o ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του Ομπράντοβιτς και των Γιαννακόπουλων (του μπάσκετ) παραμένει φόβος και τρόμος για κάθε αντίπαλο.

Ο
μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπήρξε ανέκαθεν ο πολυνίκης του αθλήματος στην Ελλάδα, και ο Σύλλογος που ανέδειξε τους μεγαλύτερους πρωταθλητές εντός και εκτός παρκέ, αλλά ειδικά η δυναμική που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Ομπράντοβιτς αγγίζει τα όρια του μύθου και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στις αναρίθμητες επιτυχίες και τους δεκάδες τίτλους, αλλά και στο γεγονός ότι προκαλεί σεβασμό αλλά και δέος σε κάθε αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται απέναντί του. Και ειδικά στον Πειραιά αυτό το τελευταίο το ξέρουν πολύ καλά, το έχουν βιώσει στο πετσί τους, όντας οι καλύτεροι ΠΕΛΑΤΕΣ του Αυτοκράτορα.

Επειδή λοιπόν τις τελευταίες ώρες, και με αφορμή την κακή εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι και την ήττα από τον οσφπ έχουν γραφτεί άπειρες χοντράδες απ’το γνωστό κύκλωμα, και επειδή η αυθάδειά τους και η αναίδεια τους ξεπερνούν ως συνήθως (και μέχρι δηλαδή να ξαναμπούν στην θέση τους απ’τον ίδιο τον αυτοκράτορα) τα όρια του ‘’φυσιολογικού’’ και του fair play, δυο πραγματάκια θα ειπωθούν και είναι αρκετά.

Ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είτε χάσει είτε πάρει το φετινό πρωτάθλημα (εξαρτάται μόνο απ’τις δικές του ορέξεις και δυνάμεις) παραμένει η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα και αυτό δεν αλλάζει όχι με μία αλλά με εκατόν μία ενδεχόμενες αποτυχίες.

Και το σημαντικότερο ΟΛΩΝ… Ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ απολαμβάνει τέτοια αγάπη και ευγνωμοσύνη απ’τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, και είναι τόσο ισχυροί οι δεσμοί αίματος και αλληλοπροστασίας μεταξύ τους, που το φετινό πρωτάθλημα και το επόμενο και το μεθεπόμενο είναι σαν να έχουν ήδη κατακτηθεί, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Γιατί αυτή η ομάδα χτίστηκε με απεριόριστη αγάπη και θυσίες και δεν πρόκειται να την χαρίσουμε σε κανεναν!

‘’ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΕΣΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!’’ ΘΥΡΑ 13

Faust
Keywords
Τυχαία Θέματα