Αγκαλιά με Φάλκενμπεργκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Έρικ Φάλκενμπεργκ προβάρει τα πράσινα, αφού η Αλκμάαρ συμφώνησε σε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης του ολλανδού μέσου με το Τριφύλλι...
Ένας από τους παίκτες, την απόκτηση του οποίου είχε ζητήσει επιτακτικά ο Γιάννης Αναστασίου, είναι ο Έρικ Φάλκενμπεργκ, με τον Παναθηναϊκό να παραμένει όλον αυτόν τον καιρό στη διεκδίκησή του και στις διαπραγματεύσεις με τη νυν ομάδα του Αλκμάαρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", ο τεχνικός του Τριφυλλιού έπεισε τον νεαρό ολλανδό μέσο για το πλάνο της ομάδας και το ρόλο που προορίζεται
να έχει, με τον Φάλκενμπεργκ να πιέζει με τη σειρά του την ολλανδική ομάδα να μην προβάλλει υπέρογκες αξιώσεις και να πει το «ναι» στην προοπτική της ελευθέρας του.

Έτσι, η Αλκμάαρ ενημέρωσε πως δίνει τον Φάλκενμπεργκ χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά με ανεβασμένο ποσοστό μεταπώλησης που θα ξεπερνά το 30% για τον πρώτο χρόνο. Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να αποδεσμευθεί σύντομα από την ολλανδική ομάδα και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα