Αντεπίθεση «Βγενό», Θανάση, Μακρόπουλου κατά οικογένειας Βαρδινογιάννη

Σύμπνοια Θανάση Γιαννακόπουλου, Ανδρέα Βγενόπουλου και Αχιλλέα Μακρόπουλου και κοινή επίθεση κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη με φόντο ένα καλύτερο αύριο...
Για τρεις ώρες συζητούσαν Ανδρέας Βγενόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος,
Αχιλλέας Μακρόπουλος και παλαίμαχοι για τους τρόπους σωτηρίας του Παναθηναϊκού που βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δείχνει να βρίσκεται σε πλήρη σύμπραξη με τον «Βγενό» και είναι διατεθειμένος να λειτουργήσει ως μεσάζοντας ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι “mr Mig” και Τζίγγερ.

Ο δεύτερης τη τάξει μέτοχος του Παναθηναϊκού έκανε δεκτό το αίτημα του Γιάννη Βαρδινογιάννη, και καλείται να δώσει απαντήσεις για το θέμα της ΓΗΠΕΛ στη Γ.Σ. της 8ης Μαΐου. Παράλληλα, παρουσίασε άρθρα από τη συμφωνία των μετόχων και από το καταστατικό της ΠΑΕ, σύμφωνα με τα οποία αδυνατεί να ορίσει διοίκηση, κάτι το οποίο μπορεί να πράξει μόνο ο μεγαλομέτοχος.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον σε όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού πως η πεισματική στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη οδεύει τον Σύλλογο προς την καταστροφή. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος να συναντήσει την… κορυφή της ισχυρής οικογένειας, δηλαδή τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Ακολουθούν οι σημαντικότεροι διάλογοι, όπως τους κατέγραψε το leoforos.gr

Θ. Γιαννακόπουλος: «Θέλω να παρακαλέσω αυτή η συνέλευση να βρει λύση και να πάψει ο σύλλογος να είναι ακέφαλος. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Σαν καλοί Παναθηναϊκοί να ξεχάσουμε τι έγινε».

Α. Βγενόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλομέτοχο που είχε 13 στα 16 μέλη του Δ.Σ και έχει την αποκλειστική ευθύνη και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κατάσταση αυτή. Δεν υπάρχουν διαφωνίες. Διαφωνίες υπάρχουν στη χώρα για το πως θα κυβερνηθεί. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει πότε σε εταιρία να υπάρχουν λεφτά στη τράπεζα και να μην μπορούμε να τα πάρουμε λόγω ανυπαρξίας διοίκησης».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο το στέλεχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πέτσος, ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση ενώ αποκάλυψε πως μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανταποκρίθηκε στο αίτημα των στελεχών της εταιρίας για βοήθεια:

«Υπάρχουν 350.000 ευρώ που δεν μπορούμε να πάρουμε για να γίνουν πληρωμές. Αυτή την στιγμή έχουμε στα ταμεία 8.267 ευρώ! Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά βάζουν πλάτη οι προμηθευτές. Δεν θα έχουμε άμεσο πρόβλημα. Χρωστάμε από κει και πέρα 90.000 ευρώ στις ΔΕΚΟ, όπως και τα ενοίκια των γραφείων που είμαστε τώρα. Τέλη του μήνα θα έχουμε πρόβλημα.
Λόγω του μικρού ποσού στο ταμείο ζητήσαμε από τους μετόχους 100.000 ευρώ με ταμειακή διευκόλυνση. Αυτό έγινε στις 30 Μαρτίου. Πήραμε απάντηση μόνο από τον κ. Βγενόπουλο που μας έδωσε 80.000. Κανένας άλλος μέτοχος δεν έδωσε καμία απάντηση». Τα χρήματα δεν αποταμιεύθηκαν, καθώς για να γινόταν αυτό χρειάζοταν εξουσιοδότηση από όλους τους μετόχους.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, υπογράμμισε από την πλευρά του:

«Έχουμε εγκαταλειφθεί απ
Keywords
Τυχαία Θέματα