Αντι-Παναθηναϊκοί - Συνεργοί στο «έγκλημα»

Στην προσπάθεια να σπείρει ζιζάνια, η εφημερίδα Derby ξεχνάει και την παράγκα και τους διαιτητές και τα πάντα και ανακαλύπτει ευθύνες... φαντάσματα!
Πιο προβλέψιμοι και από τον... καιρό! Σας γράφαμε από χθες για τη γραμμή που σκοπεύει να ακολουθήσει η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby και ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιωθήκαμε.

«Ομάδα φάντασμα» γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, ισοπεδώνοντας τους πάντες και τα πάντα. Η χαρά για το στραβοπάτημα είναι έκδηλη. Όπως είναι φανερή και η ανυπομονησία
που επικρατούσε μέχρι τώρα. Ανυπομονησία για να ξεκινήσει επιτέλους το διχαστικό έργο που τόσο λατρεύει η εφημερίδα.

«Αλλού, γι’ αλλού Φερέιρα και παίκτες», γράφει η φυλλάδα του Κώστα Γκόντζου και στέκεται στη δυστοκία του Παναθηναϊκού. «Δεν μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα οι επιθετικοί», συνεχίζει.

* Μέχρι πρότινος οι ευθύνες βάραιναν τον προπονητή επειδή δεν δημιουργούσε ευκαιρίες.

* Τώρα που έκανε αρκετές ευκαιρίες για γκολ ο Παναθηναϊκός, φταίει πάλι ο Φερέιρα, επειδή δεν έχει η ομάδα Σισέ ή έστω κάποιον αξιοπρεπή επιθετικό που να ξέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα.

* Βέβαια δεν ξεχνάμε πως ακόμα και όταν έβαζε γκολ ο Παναθηναϊκός και κέρδιζε (Τεν Κάτε) και τότε έφταιγε ο προπονητής, επειδή έλλειπε το θέαμα.

Αν το «παρεάκι» αποφασίσει πως φταίει ένας προπονητής, τότε θα φταίει ο κόσμος να χαλάσει!

Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι πως είναι ευθύνη του Φερέιρα τα άδεια ταμεία ή οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ (Τζήμα, Λουμίδη, Χατζηνικολάου) τον προηγούμενο Μάρτιο που δημιούργησαν σε μεγάλο βαθμό το τωρινό χάος…

Και συνεχίζει την ισοπέδωση η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby:
«Τραγικό ξεκίνημα και -7 από την κορυφή, αλλά είναι ακόμα νωρίς»

Τραγικό ξεκίνημα και -7! Διαβάστε το ξανά για να συνειδητοποιήσετε τι έγραψε προκειμένου να σπείρει τα ζιζάνιά της.

Τραγικό ξεκίνημα και -7.

* Ξέχασε την πρωτοφανή για ελληνικά δεδομένα τιμωρία των -2 βαθμών.
* Ξέχασε την Παράγκα και τις αποφάσεις που συνεχώς βλάπτουν τον Παναθηναϊκό.
* Ξέχασε τον Σιδηρόπουλο και το αποτέλεσμα που διαμόρφωσε με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.
* Ξέχασε τον Βοσκάκη στη Βέροια.
* Ξέχασε τον Κατσουράνη που απουσίαζε, εξαιτίας της άδικης αποβολής του (αλήθεια, τώρα χωρίς τον Κατσουράνη υπήρχαν τα περίφημα τρεξίματα που λείπουν, όπως γράφει η εφημερίδα μετά από κάθε ματς που παίζει ο διεθνής μέσος;).

Από τους (δήθεν) αντικειμενικούς που θέλουν να προστατεύσουν τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό, όσο χτίζεται ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ η Παράγκα της σεζόν 2013-14, το καταλαβαίνουμε. Όταν όμως «συνεργοί στο έγκλημα» γίνονται οι (δήθεν) Παναθηναϊκοί, τότε το ποτήρι ξεχειλίζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα