Από αύριο τα διαρκείας

Aύριο, Τρίτη 10 Ιουλίου, ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Από 10/7/12 θα μπορούν οι οπαδοί του Τριφυλλιού να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την πρώτη μέρα η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, www.pao.gr, ενώ τα σημεία πώλησης θα λειτουργούν
κανονικά από την Τετάρτη, 11 Ιουλίου.
Μέχρι τις 20 Ιουλίου και παράλληλα με τις νέες αγορές, οι κάτοχοι Κάρτας της περιόδου 2011-12 θα έχουν προτεραιότητα στην ανανέωση της θέσης τους.

Στόχος της νέας τιμολογιακής πολιτικής που έχει ήδη ανακοινωθεί είναι να παραμείνει η Κάρτα Διαρκείας μία προσιτή λύση στο φίλαθλο που θέλει να σταθεί στο πλευρό της Ομάδας και να την ενισχύσει οικονομικά.

Η «πράσινη» ΠΑΕ αντιλαμβανόμενη τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς και την κρίση που μαστίζει όλους τους Έλληνες γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι μειωμένες τιμές, όχι μόνο για όσους θα είναι παράλληλα και μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για τους οποίους τα διαρκείας ξεκινάνε από 75 ευρώ, αλλά και για τους απλούς φιλάθλους με τα διαρκείας να ξεκινάνε από τα 150 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα