Μπαίνει χειρουργείο ο Λέτο!

Ο Λέτο αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον έξι μήνες.
Ο Αργεντινός άσσος του Τριφυλλιού, Σεμπαστιάν Λέτο, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα μπει νυστέρι στο τραυματισμένο του γόνατο!

Επιβεβαιώθηκε, εν ολίγοις, αυτό που φοβόντουσαν άπαντες στην Παιανία. Οι πόνοι στο τραυματισμένο γόνατο του Αργεντινού δεν έχουν υποχωρήσει, ο ίδιος ήταν σε κακή
ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε να βάλει τέλος μια και καλή στο πρόβλημα του. Όπως ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter θα μπει στο χειρουργείο! Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 6 με 8 μήνες και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να στερείται του μεγαλύτερου αστέρα του.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό λογαρισμό του:

«Γεια σας φίλοι μου. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Αποφάσισα να μπω στο χειρουργείο για να τελειώσω με το πρόβλημα. Θα είμαι σύντομα πίσω με την φανέλα του Παναθηναϊκού».

Άμεσες ήταν οι απαντήσεις συμπαράστασης από τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι περιμένουν πως και πως να τον ξαναδούν με την πράσινη φανέλα.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά είναι πολύ αρνητική για τον Παναθηναϊκό καθώς χάνει τον παίκτη -ηγέτη του και θα πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται χωρίς αυτόν. Ο Λέτο αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείο στα τέλη της εβδομάδας, πιθανότατα στην Ιταλία, από τα χέρια ειδικού εξειδικευμένου γιατρού. Από την άλλη πλευρά, αποκλείεται η πιθανότητα πώλησης του παίχτη αυτήν την περίοδο, κάτι που όλοι οι οπαδοί του Τριφυλλιού απεύχονταν...Ο Λέτο αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα από το νέο έτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα