Δεν ξέρουν να χάνουν!

«Οι μεγάλες ομάδες πάντα ευνοούνται» ήταν ένα από τα ποιηματάκια επί της πρώτης παράγκας... Μάλλον ισχύει μόνο όταν ευνοημένος είναι ο ΟΣΦΠ!
Το γράψαμε χτες για πλάκα, στα πλαίσια του πειράγματος για την ήττα του ΟΣΦΠ, χωρίς φυσικά να φανταζόμασταν πως η ομάδα του Πειραιά θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Δεν είναι ανέκδοτο: Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε στην UEFA
τον διαιτητή Μανουέλ Γκρέφε, προφανώς γιατί η «ομάδα του δημοσίου» έχει μάθει να κερδίζει με κάθε τρόπο κάθε παιχνίδι και όταν απομακρύνεται από τα νερά της Σούπερ Λίγκας χάνει τα αυγά και τα πασχάλια!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, η ομάδα που έχει καταργήσει κάθε έννοια δικαιοσύνης στην Ελλάδα, που ήταν (και είναι) η μονίμως ευνοημένη από το παρασκήνιο, που κασέτες και επίσημα έγγραφα την «καίνε», έκανε καταγγελία στην UEFA επειδή αδικήθηκε σε ένα παιχνίδι!

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από μία μικρομεσαία ομάδα όπως η Λεβάντε, από την ομάδα για την ακρίβεια των… Βύντρα και Καράμπελα, και μην ξέροντας πώς να αντιμετωπίσουν το νέο στραπάτσο ακολούθησαν την αγαπημένη τους πεπατημένη. Αυτή τη φορά μπορεί να μην έκαναν ένσταση, κατήγγειλαν όμως στην UEFA τον Γερμανό διαιτητή Μανουέλ Γκρέφε.

Μπορεί πράγματι να αδικήθηκαν –μέχρι ενός βαθμού- από τον ρέφερι οι Πειραιώτες στην Ισπανία, το γεγονός όμως της καταγγελίας καταδεικνύει πώς αντιλαμβάνονται τις έννοιες «αθλητισμός», «ήττα» και «νίκη»…

Σκεφτείτε στην Ελλάδα να έκαναν καταγγελίες και ενστάσεις όλες οι ομάδες που αδικούνται! Κάθε εβδομάδα τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ θα γέμιζαν από έγγραφα όλων των ομάδων που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό!

Σε αυτές βέβαια τις περιπτώσεις είπαμε... «αν έχεις ομάδα νικάς και με κακή διαιτησία», «πρώτα φτιάξε ομάδα και μετά ασχολήσου με τους διαιτητές», «πάλι η διαιτησία σας φταίει;», «ακόμα την καραμέλα των διαιτητών πιπιλάτε;», «περσινά ξινά σταφίλια», «οι μεγάλες ομάδες πάντα ευνοούνται».
Keywords
Αναζητήσεις
μαιμου ολυμπιακος, olympiacos μαιμου
Τυχαία Θέματα