Διαμαντίδης: «Οδηγός μας τα δύο φετινά ματς με ΤΣΣΚΑ»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε σε φιλάθλους, μέσω της επίσημης σελίδας της Adidas στο Facebook...
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, στον ρόλο του Κιριλένκο, στο πρωτάθλημα, στα επεισόδια των εληνικών
γηπέδων, στο παρελθόν αλλά και το μέλλον του, καθώς και στην κόντρα που είχε με τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Adidas στο Facebook:

Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ:
«Δεν μας επηρεάζει πολύ. Μας έχει κερδίσει δύο φορές φέτος, αλλά εδώ μιλάμε για ένα φάιναλ φορ, είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σαφώς θέλουμε να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Άμα το αξίζουμε και μπορούμε θα περάσουμε. Αν όχι, δεν θα περάσουμε.

Ο Κιριλένκο δίνει ενέργεια. Τους δίνει δύναμη, σίγουρα μας προβληματίζει η παρουσία του. Πρέπει να μειώσουμε το τι κάνει, αλλά όλη η ομάδα της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση και να έχουμε τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Μικρές λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Η τύχη, τα λάθη, οι χαμένες μπάλες θα παίξουν το ρόλο τους. Το πικ εν ρολ της ομάδας είναι πολύ βασικό για εμάς. Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό όμως».

Για τη βοήθεια που παίρνει ο Παναθηναϊκός από τον πάγκο του:
«Σίγουρα η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Όσοι έρχονται από εκεί βοηθάνε. Έχουμε οδηγό τα δύο ματς που δώσαμε φέτος».

Για τους τελικούς του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να δούμε και την έκβαση του φάιναλ φορ. Θα επηρεάσει σίγουρα και η έκβαση των αγώνων εκεί, ανάλογα με το τι θα κάνουν οι δύο ομάδες».

Για το μπάτζετ της ομάδας που ήταν μειωμένο:
«Δεν παίζει ρόλο το τι μπάτζετ έχει κάθε ομάδα, αλλά άλλα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν παίζει ρόλο. Σίγουρα και το δικό μας το μπάτζετ έπεσε σε σχέση με τις άλλες χρονιές».

Για το ποια προτερήματα έχει ο Παναθηναϊκός και ποια η ΤΣΣΚΑ:
«Είναι δύο καλές ομάδες ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ. Έχει ψηλούς παίκτες, δημιουργούν πολλά μις ματς, τρέχουν. Το βασικό κομμάτι της ομάδας μας είναι το πικ εν ρολ. Δυστυχώς φίλε πολλές ομάδες στηρίζονται στο πικ εν ρολ. Σχεδόν όλες οι ομάδες το έχουν».

Για το αν περάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό θα έχει πιο εύκολο έργο:
«Ο τελικός δεν νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολος από τον ημιτελικό. Θα είναι πιο δύσκολο ματς για εμάς, σίγουρα».

Για τον έχει κάποια ρουτίνα ή γούρι πριν από κάθε ματς:
«Δεν έχω κάποια ρουτίνα, πότε θα φας, πότε θα ξαπλώσεις. Δεν είμαι προληπτικός».

Για τη βοήθεια που του προσφέρει το νέο αθλητικό παπούτσι της ADIDAS:
«Είναι σημαντικό κομμάτι για τον αθλητή το παπούτσι. Με έχει βοηθήσει πολύ και με έχει βολέψει.

Για τον τελικό του Final-4:
«Εύχομαι να περάσουν και οι δύο ελλ
Keywords
Τυχαία Θέματα