Δημήτρης εναντίον Δημήτρη

Σε αντιφάσεις υπέπεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα στον δημοσιογράφο Βασίλη Βέργη...
Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ωστόσο υπέπεσε σε ορισμένες αντιφάσεις (διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Ο άνθρωπος που ηγείται του μπασκετικού Παναθηναϊκού μίλησε στο γνωστό για τα αντι-Παναθηναϊκά του φρονήματα Βασίλη Βέργη. Η συνέντευξη έγινε στο στούντιο
του σταθμού Sentra Fm που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, όπου ισχύει πλέον το ιδιότυπο εργασιακό καθεστώς «δούλευε και μη ερεύνα», καθώς οι εργαζόμενοι δουλεύουν τσάμπα, υπό την απειλή της απόλυσης από τα υπόλοιπα μέσα του ομίλου.

Και φυσικά όταν λέμε όμιλος Μπόμπολα (Sentra, ΕΘΝΟΣ, Goal) δεν πρέπει να ξεχνάμε την… προσφορά του στο αραβικό σήριαλ και την προώθηση των απίστευτων Αράβων και των παραμυθιών του Βλάση Τσάκα που τόσο έβλαψαν τον Παναθηναϊκό, για πάνω από μισό έτος. Ό,τι δηλαδή έπραττε και η εφημερίδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου «Η Πράσινη».

Αντίφαση Νο1

Εκτιμάει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως επιχειρηματία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά ταυτόχρονα στηρίζει την Παναθηναϊκή Συμμαχία και πιστεύει πως το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου θα πετύχει.

Τώρα πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ένας Θεός μονάχα το ξέρει.

Αντίφαση Νο2

Η δεύτερη μεγάλη «τρέλα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον Παναθηναϊκό είναι η Γιουβέντους. Παρόλα αυτά δεν θα πήγαινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να χαζέψει τον Ντελ Πιέρο, αν τελικά αυτός ντυνόταν στα «ερυθρόλευκα». Πρόβλημα πάντως στο να δίνει χορηγία στο στάδιο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός δεν έχει.

Αντίφαση Νο3

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας είναι η αιτία που διαλύθηκε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ωστόσο, ο ίδιος πληροφορεί πως έκανε πρόταση και στους δύο για να αναλάβουν τις τύχες του οικοδομήματος που έχτισαν με τόσο κόπο ο πατέρας με τον θείο του.

Τώρα πώς αυτά τα δύο συνδυάζονται… ένας Θεός μονάχα το ξέρει.

Αντίφαση Νο4

Οι Πατέρας - Βγενόπουλος λειτουργούσαν, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλαζονικά και γι’ αυτό διαλύθηκε η πολυμετοχικότητα.

Ακόμα και έτσι να είναι, πώς γίνεται να χαρακτηρίζει μία εφημερίδα «πρόεδρο γλάστρα» τον πρόεδρο που λειτουργεί αλαζονικά και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν... ένας Θεός μονάχα το ξέρει.
Keywords
Τυχαία Θέματα