Είναι πρόεδρος, όχι ηγέτης

Από τον Παναθηναϊκό λείπει ένας ηγέτης. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να είναι πρόεδρος, όμως οι πράξεις, οι υποσχέσεις και οι συνεχείς παλινωδίες της διοίκησής του αποδεικνύουν πως ηγέτης δεν θα γίνει ποτέ.
Τρία σχόλια του ειδικού συνεργάτη του GreenZone "Πιερράκου" σχετικά με τις ειδήσεις που προέκυψαν μετά τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Α/ Όταν ο πρόεδρος ενός Συλλόγου μεταθέτει
δημοσίως την ευθύνη της επιλογής ενός προσώπου σ' έναν τρίτο, σημαίνει ότι αναγνωρίζει ότι εκείνος ο τρίτος (εν προκειμένω ο Καραγκούνης) έχει μεγαλύτερο «ειδικό βάρος» στο εσωτερικό αυτού του Συλλόγου. Από την ίδια κιόλας στιγμή ο πρόεδρος -ακόμη κι αν έχει διατηρήσει το αξίωμά του- έχει απολέσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και την τελευταία πιθανότητα να είναι ο Ηγέτης.

Β/ Δεν ξέρω ποιος είναι «ηθικός άνθρωπος» και ποιος όχι, διότι αυτή η συζήτηση έχει φιλοσοφική διάσταση. Ξέρω, όμως, ποιος είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ άνθρωπος... Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ άνθρωπος, όταν διαπιστώνει ότι είναι ΦΑΝΕΡΑ ανεπιθύμητος από τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ σε κάποιον χώρο, κάνει μία δήλωση και λέει: «κύριοι, σας ευχαριστώ πολύ, που με τιμήσατε με το ενδιαφέρον σας. Αλλά αφού η παρουσία μου προκαλεί τόσες αντιδράσεις και προβλήματα, δεν αποδέχομαι την πρότασή σας σεβόμενος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ και δευτερευόντως, όλους τους υπολοίπους».

Γ/ (Επειδή υπάρχουν σημαντικότερα θέματα για το Σύλλογο από το Νταμπίζα). Σήμερα, ο κ. Αλαφούζος διατύπωσε μέσα ΣΕ ΜΟΛΙΣ 25 ΜΕΡΕΣ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ (διαβάστε εδώ) για το γηπεδικό λέγοντας ότι θέλει να μείνουμε στη Λεωφόρο με προσθήκη ΜΟΛΙΣ 4.000 θέσεων. Είναι πια φανερό ότι: ή ο κ. Αλαφούζος ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ (άρα δεν έχει στρατηγική) ή ότι στο παρασκήνιο ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ κάτι απαράδεκτο και αποκρουστικό για το Σύλλογο και προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο "επικοινωνιακό περιτύλιγμα" για να το περάσουν στον κόσμο.

Πιερράκος
Keywords
Τυχαία Θέματα