Έκτακτο Δ.Σ. συγκάλεσε ο Μακρόπουλος

To Δ.Σ. της Δευτέρας αναμένεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τους επιχειρηματίες που θα αναλάβουν το βόλλεϋ ανδρών. Συζήτηση επίσης για τις οφειλές της ΠΑΕ, αλλά και τη συγχώνευση με τον Πανελλήνιο στο βόλλεϋ γυναικών...

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο τη Δευτέρα (30/7) το απόγευμα στις 5.00μ.μ., με βασικό θέμα το βόλλεϋ ανδρών και τη συμφωνία με τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να το αναλάβουν για τη
φετινή χρονιά.

Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να δοθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ε.Ε.Α. και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν τελικά ο Ερασιτέχνης τα βρει με την ομάδα των επιχειρηματιών που θέλει να βοηθήσει ή όχι και με τι μπάτζετ ακριβώς θα κατέβει η ομάδα ανδρών στο πρωτάθλημα φέτος.

Οι πληροφορίες, μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο για τελική συμφωνία και η οποία θα οριστικοποιηθεί στο Δ.Σ, ωστόσο επειδή σε αυτό το τμήμα έχουν συμβεί πολλά παράλογα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα για τις τελικές εξελίξεις στο ζήτημα. Γεγονός είναι πως έχουν χαθεί ήδη παίχτες που είχαν συμφωνήσει με το Τριφύλλι και θα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου πλέον για να σχεδιαστεί η ομάδα.

Εκτός όμως από το θέμα του βόλλεϋ ανδρών, στο Δ.Σ θα συζητηθεί και ένα εξίσου σημαντικότατο ζήτημα, όπως είναι αυτό των οικονομικών οφειλών της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα ζήτημα ζωτικό για τη βιωσιμότητα της «μάνας του Λόχου», αλλά και ηθικής τάξεως, αφού από τις μέχρι σήμερα διοικήσεις της ΠΑΕ διαιωνιζόταν αυτό το πρόβλημα, μη καταβάλλοντας τις υποχρεώσεις της προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Τέλος, θα ληφθεί και απόφαση για το τί θα γίνει με την πρόταση του Πανελληνίου για συγχώνευση με τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού. Θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα, τα οφέλη και οι κίνδυνοι από μια τέτοια κίνηση, οι μέχρι στιγμής συζητήσεις για τη χρήση του γηπέδου της Κυψέλης, αλλά και την απόκτηση αρκετών παικτριών της ομάδας του Πανελληνίου, αφού θα απορροφηθεί από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα αυτό το «τρέχουν» οι Αχιλλέας Μακρόπουλος και Βασίλης Ζερβουδάκης που είναι οι πρόεδροι των δύο ομάδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα