«Ελπίζω να έρθουν οι φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ»

Την υποστήριξη των φίλων του Τριφυλλιού ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που επεσήμανε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τους 9 βαθμούς που δίνουν και την πρώτη θέση στα play offs...
Κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Τριφυλλιού και τόνισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στην πρώτη θέση.

Να σημειώσουμε, πως εκτός τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση των οπαδών, το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χειροκροτήσουν το τμήμα νέων που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος. Οι πιτσιρικάδες του Ρότσα θα παρουσιαστούν στους φιλάθλους πριν την έναρξη του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο περιμένω να είμαστε εμείς οι νικητές, καθώς στα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε.
Ελπίζω παράλληλα, οι φίλαθλοι της ομάδας μας να έρθουν να μας συμπαρασταθούν, να είναι δίπλα μας να μας υποστηρίξουμε γιατί τους έχουμε ανάγκη και εγώ και οι παίκτες μας. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα για την πρώτη θέση είναι ακόμα ανοιχτά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπολείπονται τρεις αγώνες, δηλαδή εννιά βαθμοί και θα κάνουμε τα πάντα για να τερματίσουμε πρώτοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα