Ένα καταπράσινο Σαββατοκύριακο!

Ευκαιρία για άρωμα Ερασιτέχνη είναι το Σάββατο και η Κυριακή (13-14/10), με τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Γυναικείο Μπάσκετ, Γυναικείο Βόλλεϋ και Πινγκ Πονγκ!
Τι κι αν δεν έχει ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανδρών. Το σαββατοκύριακο που μας έρχεται είναι γεμάτο Παναθηναϊκό εντός Αττικής και ενδείκνυται, για όσους φιλάθλους το επιθυμούν, να περάσουν μερικές πολύ ευχάριστες καταπράσινες ώρες.

Την αρχή κάνουν οι γυκαικάρες του μπάσκετ, οι οποίες
παίζουν το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της χρονιάς το Σάββατο στις 16:00 στον Τάφο του Ινδού κόντρα στον ΔΑΣΑΛ. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει -ως συνήθως- χαρακτήρα γιορτής. Άνθρωποι του τμήματος καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν κάνα μισάωρο πριν την έναρξη στη Λεωφόρο, καθώς πιθανότητα να υπάρξουν και ορισμένες... εκπλήξεις!

Οι άνδρες του βόλλεϋ αγωνίζονται στις 19:00 στην Κυψέλη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για ένα ευχάριστο ταξίδι μέχρι το Μαρκόπουλο που αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα του βόλλεϋ στις 18:00, σε ένα γήπεδο που συνήθως μετατρέπεται σε «μικρή Λεωφόρο» όταν παίζει ο Παναθηναϊκός.

Την Κυριακή τον χορό ανοίγει το πινγκ πονγκ, στις 11:00. Ο σύνδεσμος West Block που έχει αγκαλιάσει το τμήμα, καλεί τους φιλάθλους στον Τάφο του Ινδού για να παρακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας ματς της γυναικείας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Η συμπαράσταση και παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα», αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Τέλος, στις 20:00 οι νεανίδες του μπάσκετ αντιμετωπίζουν στο Γαλάτσι την τοπική ομάδα, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα