«Ένας υπέροχος Παναθηναϊκός»

Ο Απόστολος Κόντος γράφει στο aioniapistos.gr για τον φετινό Παναθηναϊκό που είναι μία «υπέροχη ομάδα», για τον παράγοντα της ψυχολογίας και για την ώθηση του κόσμου που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας του Τριφυλλιού.
Μία εμβληματική προσωπικότητα του Παναθηναϊκού, ο Απόστολος Κόντος, σε άρθρο του στο site aioniapistos.gr γράφει για το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «αιωνίους», στο οποίο οι «πράσινοι», όπως υποστηρίζει, έχουν
το ψυχολογικό αβαντάζ.

Δια χειρός Απόστολου Κόντου

Στο αποψινό παιχνίδι η ψυχολογία είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, αφού και στους δύο προηγούμενους αγώνες ήταν καλύτερος και νίκησε απόλυτα δίκαια. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει το βάρος της ψυχολογίας, του ηττημένου. Εάν χάσει, χάθηκε και το Πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φρέσκος και εκμεταλλεύτηκε τα κενά στη ρακέτα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που έδειξε στο Final Four.

To αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα είναι ανοιχτό, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει πληρέστατος, με πολύ καλές αναπνοές, με δύναμη στην περιφέρεια και τα σουτ τριών πόντων, αλλά και στο πικ εντ ρόλ. Είναι ένας υπέροχος Παναθηναϊκός!

Θεωρώ ότι στη σημερινή εικόνα της ομάδας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Της έδωσε πίστωση χρόνου, έδειξε ότι την πιστεύει και τη χειροκρότησε μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα, έτσι όπως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Όμως πρέπει να πιστώσουμε πάρα πολλά και στον προπονητή. Κάνει πολύ καλή διαχείριση. Άριστη θα έλεγα… Διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια και αυτό φαίνεται στη ροή των αγώνων.

Το καλοκαίρι κλήθηκε ν’ αντικαταστήσει έναν τροπαιούχο προπονητή, όπως ήταν ο Ομπράντοβιτς. Όμως για τους τίτλους του Παναθηναϊκού δεν βοήθησε μόνο ο Ομπράντοβιτς, αλλά και η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Και μην ξεχνάμε και τους πρωταγωνιστές. Τους ίδιους τους αθλητές.

Γενικά θεωρώ ότι οι Έλληνες προπονητές έχουν και παρόν και μέλλον. Το είδαμε και με τον Μπαρτζώκα που πήρε την Ευρωλίγκα.

Τέλος θέλω να πω ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι περήφανοι με αυτή την ομάδα. Από τα δικά μας χρόνια αλλά και τις μετέπειτα ομάδες οι φίλαθλοι έζησαν τεράστιες συγκινήσεις και χαρές.
Keywords
Τυχαία Θέματα