Έντονος εκνευρισμός με τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος

Δεν μπορούν να πιστέψουν στον Παναθηναϊκός πως ο Φερνάντο Σάντος θυμήθηκε έξι «πράσινους» ποδοσφαιριστές, όταν στο EURO είχε μόνο τους Κατσουράνη, Καραγκούνη...
Ο συμπατριώτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Φερνάντο Σάντος
κάλεσε στην εθνική Ελλάδος παραπάνω από τη μισή βασική εντεκάδα του Παναθηναϊκού για το φιλικό του δεκαπενταύγουστου με τη Νορβηγία στο Όσλο.

Από αύριο (12/8) μέχρι και την Πέμπτη 16 Αυγούστου θα απουσιάζουν από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού οι Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση ο Φερέιρα έγινε έξαλλος και εύλογα αναρωτήθηκε πού ήταν όλοι αυτοί, πλην του Κατσουράνη, στο πρόσφατο EURO στην Πολωνία. Εκεί που κάθε συμμετοχή πριμοδοτούσε τις ομάδες των παικτών…

Οι κλήσεις του Σάντος για το φιλικό ματς δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Ο Φερέιρα χάνει υπερπολύτιμες ημέρες για την προετοιμασία της ομάδας του για το πρώτο ματς με τη Μάλαγα. Για το παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την οικονομική σωτηρία του Τριφυλλιού.

Εκτός αυτού, είναι νωπές οι μνήμες από τους τραυματισμούς του Γιούρκα Σεϊταρίδη και του Σωτήρη Νίνη με το εθνόσημο στο στήθος, και το τελευταίο που θα ήθελε να δει ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι κάποιο από τα όπλα του να τραυματίζεται λίγες ημέρες πριν από το ματς με τους Ισπανούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα