Επιτέλους, πρασίνισε το Σκοπευτήριο!

Ο Νίκος Κοκκινάκης γράφει για τους αγώνες σκοποβολής στον Βύρωνα στο πρωτάθλημα Κέντρου και για την ατάκα που έκλεψε την παρασταση...
Η φωτογραφία ειναι του Χρήστου Αθανασόπουλου, Παναθηναϊκού δημοσιογράφου που εχει την ιστοσελίδα για θέματα σκοποβολής www.skopeftis.gr Ο Νίκος Κοκκινάκης, σκοπευτής του Παναθηναϊκού και αρθρογράφος του GreenZone σε θέματα Ερασιτέχνη γράφει για τους αγώνες στον Βύρωνα και
για το σκοπευτήριο που επιτέλους «ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ»!

Ήρθαν πολλοί και μας ρωτούσαν τι έγινε; Ξαναγεννήθηκε ο Παναθηναϊκός; Αρχίσαμε να ξανά φτιαχνόμαστε; Η ατάκα όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ. Ο λόγος; Ήταν η 1η φορά που κατεβήκαμε με στολή με τα Τριφύλλι στο στήθος! Πρώτη φορά!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από τους αγώνες, όπως γράφτηκε στο ιστολόγιο http://panathinaikosshooting13.wordpress.com/

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Κέντρου στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Αρκετοί σκοπευτές και σωματεία από όλη την Αττική έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για μία διάκριση.

Η ομάδα του εκπληκτικού Θόδωρου Κοτταρά, η ΑΣΟΕΛ, κατάφερε να αποσπάσει τα περισσότερα μετάλλια με τη Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ να κάνει για άλλη μία χρονιά εκπληκτική εμφάνιση καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.

Με μεγάλη χαρά είδαμε εμείς οι νεότεροι τον κ. Μπάλτα πάλι στο σκοπευτήριο του Βύρωνα και διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι αν έχεις το ταλέντο, τα χρόνια επάνω σου είναι απλά… διακοσμητικά!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το παρόν, με 6 αθλητές και με μέτρια απόδοση. Οι σκοπευτές (βάσει απόδοης) Δημήτρης Κρανάς (533/600), Νίκος Κοκκινάκης (532/600), Διονύσης Λιβέρης (522/600), Δημήτρης Κατσίρης (513/600),Γιώργος Διαλυνάς (502/600) και Γιάννης Καμπούρης (498/600) είναι οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν την Κυριακή στο αεροβόλο πιστόλι Ανδρών.

Ο Κρανάς κατέλαβε την 27η θέση, ο Κοκκινάκης την 29η θέση, ο Λιβέρης την 33η θέση, ο Κατσίρης την 42η θέση και οι Διαλυνάς και Καμπούρης την 45η και την 46η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε 51 αθλητές. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν ήταν και από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, παρ’ όλα αυτά η ομάδα κατέλαβε την 8η θέση στο ομαδικό (ανάμεσα σε 10 ομάδες) παίρνοντας άλλον έναν βαθμό.

Άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι όλοι οι αθλητές του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά με εμφανίσεις με το Τριφύλλι στο στήθος, δώσανε το παρόν σε αγώνες σκοποβολής. Μπορεί αυτή η πρώτη φορά να μην είναι και γουρλίδικη, αλλά σίγουρα έκανε εντύπωση σε πολλούς με την παρακάτω ατάκα να δίνει την πλήρη εικόνα. «Επιτέλους πρασίνισε το σκοπευτήριο»!

Αρκετός κόσμος μας ρώτησε για το νέο ξεκίνημα που ετοιμάζουμε και πολλοί σκοπευτές, οπαδοί του Παναθηναϊκού, σκέφτονται ήδη σοβαρά την επιστροφή τους στην ομάδα της καρδιάς τους…
Τα πλήρη αποτελέσματα θα τα βρείτε σε αυτό το link.
Keywords
Τυχαία Θέματα