ΕΠΟ: Υπόσχεση ότι... δεν θα αλλάξει τίποτα

Επειτα από χρόνια παρουσίας τηλεκριτικών διαιτησίας, η ΚΕΔ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση δείχνοντας την ενόχλησή της!
Συνεχίζει να δείχνει την ενόχλησή της η ΕΠΟ και η ΚΕΔ. Οχι φυσικά για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου, αλλά για το γεγονός ότι επιτέλους κάποιοι ζητούν κάθαρση! Από τη μία πλευρά είναι οι ανακοινώσεις της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
που ξεμπροστιάζουν το σάπιο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Παράγκας, έδειξαν ότι βρήκαν στόχο με τις επιλεκτικές κλήσεις σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά.

Πρέπει να ξέρουν ότι θα μας βρουν όλους, οπαδούς και διοίκηση, απέναντί τους. Θα τους τσακίσουμεΓ. ΑλαφούζοςΑπό την άλλη το σάπιο κατεστημένο επιβεβαιώνει ότι ενοχλήθηκε και από την αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ όπου επιτέλους έπαιξαν όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δείχνοντας και στον τελευταίο τηλεθεατή αυτό που πολλοί υποπτεύονταν, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν: ότι ευνοημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις είναι μονίμως ο ίδιος σύλλογος!

Το γεγονός ότι υπήρξε επιτέλους μια φωνή που μπορεί να σπάσει τις υποτακτικές σιωπές της ΝΕΤ και της Nova, ενόχλησε τόσο την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (ΕΠΟ) και την κεντρική επιτροπή διαιτησίας (ΚΕΔ) που εξέδωσαν ανακοίνωση υποσχόμενες ότι «τα σχέδιά τους δεν θα ευοδωθούν». Περιττό να αναφέρουμε ότι πρόεδρος της ΚΕΔ είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και γνωστός φίλος του ΟΣΦΠ (λέγεται μάλιστα ότι είναι ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου στη Χίο) Γιώργος Σαρρής...

Η συνεχιζόμενη εκτόξευση λάσπης κατά των διαιτητών και των προσώπων που στελεχώνουν τα όργανα της ελληνικής διαιτησίας είναι προφανές ότι εντάσσεται σε μια οργανωμένη και συνεχιζόμενη επιχείρηση απαξίωσης και εκφοβισμού της, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Προκαλεί, δε, αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στην επιχείρηση αυτή μεταξύ άλλων πρωτοστατούν πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν την ελληνική διαιτησία. Όμως, αντί να την τιμούν, τα πρόσωπα αυτά προτιμούν να περιφέρονται σε τηλεοπτικά πάνελ και να γίνονται μόνιμοι θαμώνες σε ορισμένα από αυτά, διασπείρωντας ψευδείς και ανυπόστατες φήμες (παρότι εκκρεμούν εναντίον τους κατηγορίες για παρεμφερείς συμπεριφορές), στοχοποιώντας συναδέλφους τους, ερμηνεύοντας τους κανονισμούς κατά το δοκούν και εν τέλει παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη.

Οι εμπνευστές της επιχείρησης ας γνωρίζουν καλά ότι τα σχέδιά τους δεν θα ευοδωθούν και το κλίμα που προσπαθούν εντέχνως να δημιουργήσουν δεν πρόκειται να βρει πρόσφορο έδαφος.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει τους διαιτητές και τα στελέχη των οργάνων της ελληνικής διαιτησίας εφόσον κινούνται μέσα στα όρια της νομιμότητας. Και το βέβαιο είναι πως αυτό πράττουν.
Ετσι επιβεβαιώνεται η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μάλαγα: «Ο Παναθηναϊκός δέχεται μια απίθανη επίθεση αυτή την περίοδο από την παράγκα και απ' όλο το σύστημα. Πρέπει να ξέρουν ότι θα μας βρουν όλους, οπαδούς και διοίκηση, απέναντί τους. Θα τους τσακίσουμε
Keywords
Τυχαία Θέματα