Για το 70% του Πίντο το Τριφύλλι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του 70% των δικαιωμάτων του Αντρέ Πίντο της Πόρτο.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πια η υπόθεση του Αντρέ Πίντο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του 70% των δικαιωμάτων του πορτογάλου στόπερ, θεωρώντας τον
μια εξαιρετική λύση για τη θέση του αμυντικού, με μεταπωλητική αξία.

Από τη μεριά της η Πόρτο φαίνεται ότι βλέπει θετικά την πρόταση του Τριφυλλιού, καθώς το συμβολαίο του Πίντο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και η διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν προχωρά, αφού αρνείται ο πορτογάλος αμυντικός να ανανεώσει. Αυτήν την ευκαιρία θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, όπου άφησε την περίπτωση δανεισμού του Πίντο στην άκρη και κατέθεσε στους «Δράκους» μια πρόταση αντίστοιχη με αυτήν που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια. Το Τριφύλλι φέρεται διατεθειμένο να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 300.000-400.000 ευρώ για τον 22χρονο αμυντικό.

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, η υπόθεση αναμένεται να κλείσει θετικά για τον Παναθηναϊκό.
Τετραετές ο Πίντο

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, πέραν των επαφών με την Πόρτο, λαμβάνουν χώρα και επαφές με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Αντρέ Πίντο έχει μιλήσει πολλές φορές με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και περιμένει το πράσινο φως από την Πόρτο για να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα, ο 22χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα