Δ. Γιαννακόπουλος: «Να μπει ένα τέλος!»

Μύδρους εξαπέλησε, εκ νέου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά της ατιμωρισίας των οπαδών του Ολυμπιακού και κατά της υπέρ του διαιτησίας σε όλα τα αθλήματα!
Με νέες του δηλώσεις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στηλίτευσε την ατιμωρισία που επικρατεί γύρω από τα επεισόδια φιλάθλων του ΟΣΦΠ, ενώ τόνισε πως η διαιτησία ευνοεί την ομάδα του Πειραιά στο μπάσκετ, στο βόλλεϋ, στο ποδόσφαιρο!

«Σίγουρα
είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε και στη συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες.

Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Οπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτό το σωματείο κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ... Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8 στη μπάλα εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα