gontzos dioxnei fereira

aaO εκδότης της εφημερίδας πράσινης απόχρωσης Derby News Κώστας Γκόντζος, τον οποίο μνημόνευσε όταν πάρκαρε τις μετοχές του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, βρήκε τι φταίει για την ήττα από την ΑΕΚ: οι παίκτες και ο προπονητής.

Τα έγραψε στο αθλητικό site του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το ίδιο κείμενο δημοσιεύει στην εφημερίδα που πουλάει περί τα 500 φύλλα και εξακολουθεί να κυκλοφορεί.

Ενας εμετός προς τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά προς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και γενικώς και αορίστως προς τους ποδοσφαιριστές. Βλέπετε, αυτή είναι η συνήθης πρακτική του «καθοδηγητή», όπως έλεγαν παλιά όσους έκαναν κομμουνιστική κατήχηση στη νεολαία του ΚΚΕ.
Ο μέγας διδάσκαλος της πράσινης προπαγάνδας, αυτή τη φορά δεν κατονομάζει παίκτες, όπως συνηθίζει όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει από την εποχή της πολυμετοχικότητας. Δεν αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι «εγκλωβισμένος» να παίζει γύρω από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ούτε γράφει για τον Κώστα Κατσουράνη ότι δεν έχει τρεξίματα. Ούτε για αμυντικούς ή μεσοεπιθετικούς που παίζουν με… μέσο. Δεν μπορούσε βλέπετε. Εδώ και μέρες επέβαλλε ο ίδιος με σειρά δημοσιευμάτων το δίδυμο Σιμάο – Βιτόλο στο κέντρο για να «δαγκώνουν» όπως έγραφε. Για τον Τοτσέ τι να πει, όταν τον διαφημίζει όλη τη χρονιά; Για τους αγαπημένους του Βύντρα και Σαριέγκι τα ίδια...
Οπότε η προπαγάνδα του είναι γεμάτη γενικόλογα για τους ποδοσφαιριστές και εξειδικευμένη προς τον προπονητή. Α, στο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι στην ΑΕΚ είναι απλήρωτοι, οπότε δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε οι τραυματισμοί σε ένα ματς αποτελούν δικαιολογία. Ούτε οι παράγκες και το στήσιμο που έχει δεχτεί η ομάδα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς αποτέλεσμα της διοικητικής ανυπαρξίας αποτελεί δικαιολογία.
Το μόνο που θέλει ο Κώστας Γκόντζος, είναι να φύγει ο Φερέιρα. Ισως για να έρθει ο βασιλιάς της δεύτερης θέσης και των χαμένων τίτλων ΟΠΟΥ κι αν εργάστηκε Ζοζέ Πεσέιρο, τον οποίο αποθέωνε το 2008…
Keywords
Τυχαία Θέματα