«Γυρίστε μόνιμα στη Λεωφόρο»!

Έδρα που να τη φοβούνται όλοι ζήτησε μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο, προτρέποντας τον να αυξήσει τη χωρητικότητα της Λεωφόρου στις 30-35.000 θέσεις! Σκέψη να αφαιρεθούν τα καθίσματα από τα πέταλα!
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε στο μεσημέρι της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να ψηφίσει στις εκλογές
της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ήδη στη Λεωφόρο βρίσκονταν 500 περίπου, φίλαθλοι των «πρασίνων», εκείνη την ώρα, ώστε να ασκήσουν επίσης το εκλογικό τους δικαίωμα, οι οποίοι εξέφρασαν στον «Mr.ΣΚΑΪ» την επιθυμία τους να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και να εγκαταλείψει το αφιλόξενο Ο.Α.Κ.Α.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», στην επαφή που είχαν με τον Γιάννη Αλαφούζο του έθεσαν και αίτημα αύξησης της χωρητικότητας του γηπέδου:

«Γυρίστε μόνιμα στη Λεωφόρο. Ν΄ αυξηθεί η χωρητικότητα στις 30-35.000 θέσεις και να μη φεύγει κανείς ούτε με ισοπαλία. Να τη φοβούνται όλοι».

Εκείνος, από την πλευρά του, ανέφερε ότι είναι δεδομένη η επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα και παράλληλα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό.

Παράλληλα, ο Υπεύθυνος Τύπου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Νικόλας Βασιλαράς αποκάλυψε χθες στην προσωπική σελίδα του κοινωνικής δικτύωσης πως υπάρχει σκέψη να αφαιρεθούν τα καθίσματα από τα πέταλα για αν αυξηθεί η χωρητικότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Aν μπορέσουμε και αφήσουμε χωρίς καθίσματα τα πέταλα θα αυξηθεί αυτόματα (ενν. χωρητικότητα). Είναι μια σκέψη».

Το αν θα επιστρέψει ή όχι ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο τον Γενάρη, θα φανεί εντός του προσεχούς μήνα, σε εξάρτηση με την πρόοδο των έργων.
Keywords
Τυχαία Θέματα