Η φαντασία του Στέλιου Σαρέσκου οργιάζει!

Πίεση των οργανωμένων οπαδών προς τον Γιάννη Αλαφούζο για να ελέγξει τον πρίγκιπα Φαϊζάλ φαντάζεται ο Στέλιος Σαρέσκος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ...

Χτύπημα κάτω από τη μέση από τον δημοσιογράφο Στέλιο Σαρέσκο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που ισχυρίζεται ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πίεσαν τον Γιάννη Αλαφούζο να προχωρήσει τον έλεγχο του πρίγκιπα Φαϊζαλ!

Μέσα σε 186 λέξεις γεμάτες ψέματα και ανακρίβειες ο Στέλιος Σαρέσκος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και επιβεβαιώνει πως τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του Παναθηναϊκού δεν έχουν προηγούμενο. Υπενθυμίζουμε πως η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» ανοίξει στον όμιλο Μπόμπολα, συνεταίρο του Τζίγγερ στο MEGA και μεγαλοεργολάβου που έχει αναλάβει το γήπεδο στο Βοτανικό.

Η εταιρεία Deloitte θα αναλάβει τον έλεγχο του πρίγκιπα και αυτό, σύμφωνα με ένας από πιο πιστούς οπαδούς των Αράβων του Βλάση Τσάκα, θα γίνει επειδή το ζήτησαν στους εκπροσώπους της Θύρας 13 που συναντήθηκαν με τον Αλαφούζο.

«Πώς να βάλει χρήματα ενώ δεν ισχύει η αύξηση;»
«Πώς λέτε ότι δεν υπάρχει ενώ ήρθε εδώ και υπάρχουν έγγραφα από τράπεζες και από την πρεσβεία;»
«Ας τον δείτε και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας»

Αυτές είναι μερικές φράσεις τις οποίες φαντάστηκε ο Στέλιος Σαρέσκος, η φαντασία του οποίου οργιάζει, και οι οποίες δεν ειπώθηκαν ποτέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreenZone