Κακο-ντυμένος, προκλητικός και άνιωθος

Συνήθως δεν ασχολούμαστε με παιχνίδια άλλων ομάδων πλην του Παναθηναϊκού (και του αιώνιου αντιπάλου του συχνά -λόγω της παράγκας που επηρεάζει και τους «πράσινους»). Όμως για αυτά που έγιναν στο ντέρμπι ΆρηςΑΕΚ επιβάλλεται να αφιερωθούν λίγες γραμμές.

Πρώτον, αδυνατούμε να καταλάβουμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής που έκανε τραγικά και καθοριστικά λάθη στη Θεσσαλονίκη και που προκαλούσε με τα σφυρίγματά του, αναδείχθηκε πρόσφατα ως καλύτερος Έλληνας ρέφερι από τον ΠΣΑΠ. Ναι, στη γιορτή που εμφανίστηκε λες και κάνει πασαρέλα σε δεξίωση του Χόλιγουντ

Ο Κερκυραίος ρέφερι, ο διαιτητής που εμφανίστηκε με μπλούζα που απεικόνιζε τον Τσε Γκεβάρα, απέβαλε τον παίκτη του Άρη Νταβίντ Αγκάνθο, επειδή στον πανηγυρισμό του σήκωσε τη φανέλα του (ούτε καν την έβγαλε) για να στείλει ένα μήνυμα για τον άδικο χαμό του πιτσιρικά ποδοσφαιριστή των Θεσσαλονικών Άγγελου Τσιπούρα.

Λες και αν δεν τιμωρούσε ο Κάκος τον Αγκάνθο, σε αυτή την περίπτωση, θα βρισκόταν έστω και ένας νοήμων άνθρωπος να του πει κακή κουβέντα. Λες και αυτή η φάση θα έσωζε το «έρμο το ποδόσφαιρο», όταν κανόνες και κανόνες καταπατώνται από τους διαιτητές και τις αθλητικές αρχές ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Να τον χαιρόμαστε τον Mr. Referee of the year και όλο το σύστημα το οποίο χαρακτηρίζει η ενέργειά του!
Keywords
Αναζητήσεις
ανιωθος
Τυχαία Θέματα