Κόκκινη κάρτα στα ψέματα του... «ερυθρόλευκου» Γιώργου Σαρρή

Κορόιδευε τη φίλαθλη κοινότητα ο πρόεδρος της ΚΕΔ και φίλος του ΟΣΦΠ Γιώργος Σαρρής με τις -προ δύο μηνών- δηλώσεις του...

Το πρωτάθλημα έληξε. Ο ΟΣΦΠ πανηγύρισε έναν τίτλο βαμμένο με σκούρα μπογιά. Σκάνδαλα, διαιτητική εύνοια (ή αδικία των αντιπάλων), πρόγραμμα όπως και μόνο τον βόλευε, ατιμώρητοι ποδοσφαιριστές, εξαφανισμένη κόκκινη κάρτα (Μέλμπεργκ με Ίντερ) και χίλιες δύο «βρωμιές».

Σε
αυτό συνετέλεσε πρώτα απ’ όλα η διοικητική ανυπαρξία του Παναθηναϊκού, ελέω Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δευτερεύοντα ρόλο έπαιξαν οι ερυθρόλευκες Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και ΚΕΔ. Η τελευταία, με πρόεδρό της τον Γιώργο Σάρρη, φίλαθλο δηλωμένο του Ολυμπιακού, συμμετείχε σε σκανδαλώδεις αποφάσεις με σημαντικότερη την πειθαρχική δίωξη κατά του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το Greenzone θυμάται τι είχε δηλώσει στις 24 Φεβρουαρίου 2012 ο πρόεδρος της ΚΕΔ:

«Δεν καταλαβαίνω, γιατί έγινε τόση φασαρία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε καμία επιλεκτική ευαισθησία. Ας μας πούνε πότε υπήρξαν δηλώσεις ή ανακοινώσεις εναντίον διαιτητών και της ΚΕΔ και δεν στείλαμε τα δημοσιεύματα στον εισαγγελέα. Όπου νομίζει εκείνος πως θα υπάρξουν διώξεις, θα υπάρξουν... Ό,τι δημοσίευμα ή βίντεο υπάρχει τα στέλνουμε στον εισαγγελέα και μην βιάζεστε, τώρα έπιασε δουλειά».

Το πρωτάθλημα κύριε Σαρρή έληξε! Τέλος! Το πήρε η αγαπημένη σας ομάδα. Ο εισαγγελέας ποτέ δεν κάλεσε τον Βασίλη Τοροσίδη για καθύβριση του διαιτητή Κωνστναντινέα στην Ξάνθη. Το βίντεο, αδιαμφισβήτητη απόδειξη, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ποτέ ο εισαγγελέας, κύριε Σαρρή δεν κάλεσε τον Γιάννη Μανιάτη, τον Μάρκο Πάντελιτς, τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Τάσο Μητρόπουλο! Ο εισαγγελέας, κύριε Σαρρή, έπρεπε να διενεργήσει έρευνα στην ΕΠΟ και να μάθει για ποιο λόγο ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχασε ένα ματς, ως όφειλε, λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο φιλικό με την Ίντερ. Ούτε για τα μάτια του κόσμου, κύριε Σαρρή, δεν τολμήσατε να «αγγίξετε» τις ερυθρόλευκες «ιερές αγελάδες», ακόμα και όταν ο τίτλος είχε κριθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα