Λέει το ναι η ΚΠΡ, έρχεται ο παικταράς

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν σήμερα το τελικό ok από την ΚΠΡ για το δανεισμό του Τζιμπρίλ Σισσέ και τη μεγάλη επιστροφή του στο Τριφύλλι. Κοντά και σε δεύτερη ποιοτική προσθήκη, τον Ντενιέλ Μπέσα βρίσκονται οι «πράσινοι»...

Με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται κοντά στη μεγάλη επιστροφή και στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ως προς αυτό.

Ο τεράστιος γάλλος επιθετικός τα έχει βρει με τους ανθρώπους του
Τριφυλλιού και περιμένει το οριστικό ok από το νυν σύλλογό του, την ΚΠΡ, για να επιστρέψει στην Παιανία. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι σε αναμονή για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός και να πετύχουν διπλό στόχο, την ενδυνάμωση του ρόστερ με έναν σπουδαίο-killer ποδοσφαιριστή και την αναστροφή της ψυχολογίας του κόσμου που και μόνο η ιδέα επιστροφής του Γάλλου έχει σημάνει γενικό ξεσηκωμό.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Αν τελικά ο τουρκικός σύλλογος τελευταία στιγμή κάνει την κίνησή του, τότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον παίκτη, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Από την άλλη πλευρά, όπως γράψαμε και χθες, οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στο δανεισμό του ταλαντούχου ιταλοβραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ντανιέλ Μπέσα από την Ίντερ, με λεπτομέρειες να απομένουν για να ολοκληρωθεί και η κίνηση αυτή.

Ο 20χρονος «νερατζούρι» έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς οψιόν αγοράς, καθώς θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά της Ίντερ για το μέλλον και υπολογίζεται από τον τεχνικό της Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος θέλει να τον δει να παίρνει συνεχή παιχνίδια στα πόδια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα