Λύση 8 εκατομμυρίων Ευρώ

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς όπως προέκυψε στο ΔΣ της Πέμπτης, προτίθεται να βάλει 8 εκατ. Eυρώ...

To Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε μία είδηση που μπορεί να αποτελέσει σωτηρία στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το Τριφύλλι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού
Τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων Ευρώ. Την πληροφορία αποκάλυψε ο Χρήστος Παναγόπουλος τονίζοντας:

«Υπάρχουν Παναθηναϊκοί που θέλουν να βάλουν λεφτά. Είμαστε κοντά σε ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια Ευρώ».

Η ερώτηση του «Mr. ΣΚΑΪ» προς τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο, στο χθεσινό Δ.Σ. : «Αν κάποιος θέλει να βάλει 8-10 εκατ. ευρώ, πως μπορεί να εξασφαλίσει το 51%;», αποκαλύπτει δύο ενδεχόμενα: έχει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει βρει ισχυρούς «συμπαίκτες», είπε πως ετοιμάζεται να κάνει το τη μεγάλη κίνηση για να γίνει ο ίδιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο μετοχολόγιο του Παναθηναϊκού, δηλαδή στα ποσοστά των μετόχων, καθώς φημολογείται πως τα 8 εκατομμύρια Ευρώ θα μπουν μέσω εταιρείας πίσω από την οποία θα υπάρχει ο Αλαφούζος, όχι όμως και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» που σχετίζεται με τη λαϊκή βάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα