Με κόσμο για το 2-0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς στις 20:00, θέλοντας να κάνει το 2-0 που θα τον φέρει μισό βήμα από τους τελικούς του πρωταθλήματος...
Το Τριφύλλι φιλοξενεί σήμερα, 31/5 (20:00, ΕΤ-1), τον Πανιώνιο στο Ο.Α.Κ.Α. στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει μία ανάσα από τους τελικούς της Α1.

Μετά από τη νίκη της περασμένης Τετάρτης, η οποία συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση,
οι «πράσινοι» θέλουν να επαναλάβουν την...«παράστασή» τους, έχοντας τους οπαδούς τους στο πλευρό τους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ θέλει να δει τους Ραμέλ Κάρι και Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν να προσαρμόζονται ακόμα περισσότερο στα πλάνα του. Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Παππά, ο οποίος ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και δεν έχει πολλές πιθανότητε να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Η καλή ώρα διεξαγωγής του αγώνα αναμένεται να προσελκύσει πολλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Ο.Α.Κ.Α., οι οποίοι θα έχουν και προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε χθες η ΚΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα