Με «Τριάντα», Κάιπερ, Εσπάρθα βασικούς

Με τον Τριανταφυλλόπουλο δίπλα στον Σο και τον Εσπάρθα στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα (17:15, NS2).
Να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη, θέλει ο Παναθηναϊκός σήμερα το απόγευμα (17:15 NovaSports2) που φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ
την Κέρκυρα.

Ο Φάμπρι Γκονθάλεθ αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών και έτσι θα προβεί σε ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Χοκίν Εσπάρθα, ενώ ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Αντρέ Πίντο. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα αναλάβει το δεξί άκρο της άμυνας και το αριστερό ο Νίκι Κάιπερ, αφού ο Μαρίνος είναι τιμωρημένος.

Πλάι στον «Τριάντα» στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί ο Χαμπίμπ Σο, ενώ πίσω από Εσπάρθα θα παίξει η τριπλέτα Ζέκα, Χάρης Μαυρίας, Ιμπραΐμ Σισοκό.

Αναλόγως και της εξέλιξης του αγώνα, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ίσως λίγο περισσότερο από όσο αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα