Μεγάλη νίκη - τετράδας οι πολίστες

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 9-6, πλησιάζοντας πιο κοντά στην είσοδο στην τετράδα! Κορυφαίος ο Γιώργος Αφρουδάκης.
Με φόντο τη μάχη για την τετράδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης
τελικά και όχι στο Ο.Α.Κ.Α., του οποίου επιβλήθηκε μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 9-6. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Γιώργος Αφρουδάκης, ενώ εξαιρετική ήταν η αμυντική λειτουργία των «πράσινων» που πήραν το προβάδισμα στο γ΄οκτάλεπτο και δεν το έχασαν ποτέ.

Mε τη νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αργοστολίου στη Νέα Σμύρνη, το Τριφύλλι πέρασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με 33 βαθμούς έναντι 32 του ΝΟΑ ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 31, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης πήρε την ομάδα στις πλάτες του κι έδωσε στον Παναθηναϊκό την τεράστια νίκη στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.
Το παιχνίδι ήταν ισόρροπο στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο, με πολύ ορθές επιθετικές επιλογές, οι «πράσινοι» έκαναν ένα επιμέρους 4-2 και ουσιαστικά διασφάλισαν τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν διατεθειμένος να «χαρίσει» ένα δικό του παιχνίδι, κερδίζοντας με το τελικό 9-6, μετά από παλικαρίσια εμφάνιση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-2, 2-1.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γιώργος 4, Δερμιτζάκης Δήμος 2, Παπαδόγκωνας Παναγιώτης 2, Κατσαούνης 1.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Αληχανίδης Μίμης 2, Βαχαρέλης 2, Χρυσοσπάθης 2.
Keywords
Τυχαία Θέματα