Μεγάλη νίκη οι νέοι στο «αιώνιο» ντέρμπι

Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 2-1, με γκολ στο τέλος της αναμέτρησης, πέτυχαν οι παίκτες της ομάδας νέων...
Οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού νίκησαν τον Ολυμπιακό
στο μεγάλο ντέρμπι των ομάδων Κ20 και μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την κορυφή. Τα γκολ του Τριφυλλιού πέτυχαν οι Ρισβάνης (23’) και Γιαννιτσάνης (88’). Προσωρινά είχε μειώσει στο 76’ ο Ιωαννίδης των «ερυθρολεύκων».

Η νίκη του Τριφυλλιού είναι πολύ σημαντική και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς στο 16’ και με το σκορ στο 0-0 τραυματίστηκε ο σύνηθες σκόρερ της ομάδας Αποστολόπουλος και αντικαταστάθηκε από τον Μαραθιανό.

Το σκορ άνοιξε στο 25’, όταν ο Μουζακίτης εκτέλεσε φάουλ, ο Δώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Ρισβάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία η κάθε μία. Αρχικά ο Λύρας του Ολυμπιακού πέρασε Δώνη και Ρισβάνη, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 44’ ο Μουζακίτης έκανε ατομική ενέργεια και σούταρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΟΣΦΠ.

Αλαφούζος, Ρότσα, Ελευθεράκης στο γήπεδο

Στο ντέρμπι που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της Παιανίας βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έκατσε μαζί με τον πρώην τεχνικό των νέων Χουάν Ραμόν Ρότσα και με τον Κώστα Ελευθεράκη.

Ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κάθισε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ο λόγος για το Νίκο Λυμπερόπουλο που πλέον ασχολείται με την εξεύρεση και το μάνατζμεντ ταλέντων.

Στο 66’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για τον ΟΣΦΠ ο Ιωαννίδης, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα του Παναθηναϊκού με τις ενέργειές του. Στο 75’ κέρδισε πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του από τον Αναγνωστόπουλο και ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση.

Η απάντηση του Τριφυλλιού ήρθε στο 88’ με παρόμοιο τρόπο. Ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε καθαρά από τον Σωτηράκο. Έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και έδωσε στους «πράσινους» μία πολύτιμη νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα