Ο μεταγραφικός «οργασμός» του Τζίγγερ και του Γκόντζου

Καλό είναι να φρεσκάρουμε τη μνήμη σε όσους σήμερα ειρωνεύονται με την… εκτόξευση Κοντοέ! Είναι οι ίδιοι που αποθέωναν τις μεταγραφές των Μίτου, Τσίγκα, Άντριτς, Ραγκουέλ και Γκαλίνοβιτς!
Η εφημερίδα Derby News σε ένα πρωτοσέλιδο με ειρωνικά και επιθετικά χτυπήματα προς τον Παναθηναϊκό, λόγω της αποχώρησης παικτών και της πιθανής μεταγραφής νέων, γράφει σήμερα (30/1 2013) «διαψεύδουν από την ΠΑΕ για την… εκτόξευση Κοντοέ». Ευδιάκριτη η ειρωνεία…

Έχει ενδιαφέρον να μελετήσουμε τι έγραφε η ίδια εφημερίδα στις 7 Ιουλίου 2004, δηλαδή κατά την μεταγραφή ενίσχυση της ομάδας του μοναδικού νταμπλ που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός επί ιδιοκτησίας Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλό είναι να μην τα ξεχνάμε, αλλά και να τα θυμούνται και ορισμένοι παλαίμαχοι (όχι βεβαίως ο Σπύρος Λιβαθηνός, ο οποίος εκείνα τα χρόνια ήταν το δεξί χέρι του Βαρδινογιάννη, αλλά οι υπόλοιποι).

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Υπέγραψε ο ΑΝΤΡΙΤΣ * Υπογράφουν σήμερα ΜΙΤΟΥ και ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ * Κλείνει και ΡΑΓΚΟΥΕΛ ο ΠΑΟ, σαν μπακ και για τη δεξιά και για την αριστερή πλευρά της άμυνάς του.

ΣΑΡΩΝΕΙ και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός με σταθερά και γρήγορα βήματα δημιουργεί τη νέα φουρνιά του «τριφυλλιού» και του ελληνικού ποδοσφαίρου για την επόμενη δεκαετία.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους ΤΣΙΓΚΑ, ΜΑΝΙΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΚΑΖΑΝΤΖΗ και ακόμη 2-3 νεαρά αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ από την ακαδημία της Παιανίας τους ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ, ΚΡΗΤΙΚΟ, ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗ, ΜΠΟΥΤΣΙΝΑΚΗ, ΣΙΚΑΛΙΑ και ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ. Γυρίζουν στην ομάδα ΔΑΡΛΑΣ, ΛΕΟΝΤΙΟΥ και ΠΛΙΑΓΚΑΣ.
Αυτό ήταν το πλάνο του Τζίγγερ για να ενισχύσει την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ. Μιλάμε για την ίδια χρονιά που οι παίκτες που είχαν φύγει σταδιακά με τη στάμπα του “loser” αποτέλεσαν τον κορμό της Εθνικής που κατέκτησε το EURO. Μιλάμε για την ίδια χρονιά που ο Σωκράτης Κόκκαλης έπαιρνε τον Ριβάλντο.

Μεταγραφές μηδενικού κόστους από τον Βαρδινογιάννη, ενώ είχε δεδομένα έσοδα από την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε, στον πλούσιο (με απεριόριστο μπάτζετ) και… τακτοποιημένο Παναθηναϊκό του Τζίγγερ, η εφημερίδα Derby News αποθέωνε. Τώρα στον χρεοκοπημένο Παναθηναϊκό, το έντυπο του Κώστα Γκόντζου πετάει «μπηχτές» και φτηνή ειρωνεία για μεταγραφές ανάλογου κόστους και ποιότητας.

Scripta Manent
Keywords
Αναζητήσεις
οξυζογλου παναθηναικος, μιτου ραγκουελ
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreenZone