Μη εφικτή λύση η επιστροφή στο Λεωφόρο...

Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει την προσπάθειά του να παλέψει κόντρα στο σύστημα του παρασκηνίου ο Παναθηναϊκός, με τη σκέψη για επιστροφή στη Λεωφόρο να αποτελεί έναν εφικτό αλλά μακροπρόθεσμο στόχο...
Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασαν την επιθυμία τους να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός
στη Λεωφόρο, ωστόσο το γήπεδο δεν αποτελεί εφικτή λύση τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες.

Οι σφαγιαστικές διαιτησίες του Τριφυλλιού από την Παράγκα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν οδηγήσει στην απόφαση να την «κοπανήσουν» από το αφιλόξενο ΟΑΚΑ και να επιστρέψουν στο σπίτι του Παναθηναϊκού, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Υπάρχουν όμως αντικειμενικές δυσκολίες. Το γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές και βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Εκτιμάται ότι το κόστος των κατασκευών ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους «πράσινους» και ο χρόνος ολοκλήρωσης των έργων κυμαίνεται κοντά στους 3-5 μήνες.

Η λύση σίγουρα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όμως είναι μακροπρόθεσμη και όχι κάτι που θα συμβεί άμεσα. Έτσι κι αλλιώς με το τερατώδες σε έκταση σύστημα της Παράγκας ουδείς μπορεί να τα βάλει και σε όποιο γήπεδο και αν βρίσκεται και στο τέλος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το πακέτο των 15 εκατομμυρίων, με το περιτύλιγμα του πρωταθλήματος, θα καταλήξει εκεί που πάντα καταλήγει.
Keywords
Τυχαία Θέματα