Μιλάει για ρατσισμό… ο Γαβαθιώτης!

Όχι απλώς είναι ρατσιστής (όπως δείχνουν όσα έχει γράψει), αλλά πλέον θεωρεί πως δημιουργούν πρόβλημα όσοι καταγγέλλουν τον ρατσισμό!

«Δημιουργούσε προβλήματα κυρίως σε αγώνες εκτός έδρας, όπου συχνά-πυκνά κατήγγειλε ρατσιστικές επιθέσεις» γράφει για τον Τζιμπρίλ Σισέ ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης!

Το μάθαμε και αυτό! Προβλήματα δεν δημιουργούν όσοι επιτίθενται ρατσιστικά προς ποδοσφαιριστές, αλλά όσοι καταγγέλλουν αυτές τις επιθέσεις!

Ρεσιτάλ κόμπλεξ από τον δημοσιογράφο που εργάζεται σε μέσα τα οποία φέρεται πως σχετίζονται με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού
Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όταν το 2009 ο Παναθηναϊκός απέκτησε το Γάλλο κίλερ κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί με πόσο κόμπλεξ θα φόρτωνε το λιμάνι του Πειραιά. Κόμπλεξ και μίσος. Σε τέτοιο, μάλιστα, βαθμό, που ακόμα και χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Τριφύλλι συνεχίζουν να στάζουν δηλητήριο γεμάτο ψεύδη για ένα από τα μεγαλύτερα στολίδια που είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι πως μιλάει για ρατσισμό ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

Είναι λογικό ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος να ενοχλείται από όσους καταγγέλλουν τον ρατσισμό για έναν απλούστατο λόγο: γιατί ο ίδιος –σύμφωνα με τα όσα έχει κατά καιρούς γράψει- ΕΙΝΑΙ ρατσιστής!

Μιλάμε για τον δημοσιογράφο που αποκαλούσε «κουραδόχρωμο» τον Ράφικ Τζιμπούρ, όταν αυτός αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ είχε εξαπολύσει και πάλι επίθεση προς τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς τον χαρακτήριζε «μαϊμού» (διαβάστε περισσότερα εδώ)!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μαργαριτάρια του νέου του άρθρου στην εφημερίδα ΦΩΣ πιστεύουμε πως κατά βάθος και ο ίδιος γελάει όταν τα διαβάζει. Δηλαδή ότι ο Σισέ… γρονθοκόπησε οπαδούς του ΟΣΦΠ που απλώς είχαν μπει για να πανηγυρίσουν στο «ντέρμπι της ντροπής» και οι οποίοι ούτε που τον είχαν ακουμπήσει. Και πως στη συνέχεια «τους κατήγγειλε κιόλας, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει ακόμα και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού».

Τα λόγια είναι περιττά για τον ρατσιστή δημοσιογράφο Μανώλη Γαβαθιώτη!
Keywords
Τυχαία Θέματα