Ζέκα και Μαυρίας δεν πωλούνται

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε πως ο Χοσέ Ζέκα και ο Χάρης Μαυρίας είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν πρόκειται να πουληθούν. Στον αέρα όλα τα συμβόλαια άνω των 220.000 ευρώ...
Ο Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έλαβε χώρα στο χθεσινό Δ.Σ. (16/5), φέρεται πως ενημέρωσε πως οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την Παιανία είναι οι Χοσέ Ζέκα και Χάρης Μαυρίας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι
έχουν πωλητήριο.

Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη φετινή σαιζόν, αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με πολύ λίγα χρήματα και ξεχωρίζει για το πάθος του και την ποιότητά του.

Ο Μαυρίας είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Παιανία, η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μπορεί να ανέβει τα προσεχή χρόνια, ενώ απέδειξε και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τριφυλλιού και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να γίνει ηγέτης και να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Από την άλλη πλευρά, όσοι από το «πράσινο» ρόστερ έχουν συμβόλαια από 220.000 ως 250.000 ευρώ θα κληθούν για μειώσεις και όποιοι δεν συμφωνήσουν θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα