Νέα επίθεση Μπερτομέου στον Παναθηναϊκό

Νέα επίθεση Μπερτομέου κατά του Παναθηναϊκού, με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας να απειλεί ότι μπορεί να διακόψει αγώνα του Τριφυλλιού πριν ακόμα ξεκινήσει! Στην καθιερωμένη συνάντηση που είχε ο Τζόρντι Μπερτομέου με δημοσιογράφους που καλύπτουν το final-4 του Λονδίνου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Παναθηναϊκού
και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Επιτέθηκε μέχρι και στους οπαδούς του Τριφυλλιού, ανέφερε πως μπορεί να διακόψει παιχνίδι των «πρασίνων» πριν καν ξεκινήσει, ενώ υποστήριξε πως η κοινωνική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού προκαλεί προβλήματα!

Συγκεκριμένα:

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, την ιστορία του, τα αποτελέσματα του, την παράδοση και την προσφορά του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, αλλά τώρα στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται η νέα γενιά που πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν κανόνες στην Ευρωλίγκα.

Στο φετινό συμβούλιο των ομάδων, στο ξεκίνημα της σεζόν, όλοι συμφώνησαν μετά από όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη πέρσι, ότι πρέπει να επιβάλλονται πιο σοβαρές ποινές. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν σέβεται τους κανόνες της διοργάνωσης, είτε με τη στάση των οπαδών του, είτε με την εν γένει συμπεριφορά των παραγόντων του...»

Εμείς δεν παίζουμε με αυτά. Εάν εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείεται να διακόψουμε έναν αγώνα ή να μην τον ξεκινήσουμε καν, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του!

Το να μην σέβεσαι τους κανόνες δεν συνιστά κόντρα, παρότι δεν έχουμε κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα δεν είναι να σεβαστούν την Ευρωλίγκα. Το θέμα είναι εάν θέλουν εκείνοι να είναι μέλη της Ευρωλίγκας και να σεβαστούν τις αξίες της διοργάνωσης. Φυσικά και έχουν το δικαίωμα κριτικής, αλλά η κοινωνική τους συμπεριφορά είναι αυτή που δημιουργεί τα προβλήματα.

Ολα τα μέλη του συμβουλίου της Ευρωλίγκας, αντιτίθενται στη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού. Θα δούμε πως θα πάει στη συνέχεια και θα κρίνουμε. Αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν τα λάθη τους και θα αλλάξουν συμπεριφορά...».

Ο Μπερτομέου και οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας κλήθηκαν, επίσης να απαντήσουν και στην οργανωτική γκάφα, καθώς πολλά εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να χαρίζονται σε διάφορα ιδρύματα προκειμένου η O2 Arena να μην παρουσιάζει εικόνα ντροπής. Ο Μπερτομέου παραδέχτηκε πως ισχύει η πληροφορία πως πανάκριβα εισιτήρια διατίθενται σε τιμές 5, 10 και 40 λιρών, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το επόμενο final-4 στο Λονδίνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα