Ο Δημούτσος ξύπνησε τους «νοσταλγούς»!

Αδιαφορούν για τις τιμωρίες των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και ενδιαφέρονται για τις ποινές παικτών του Ατρομήτου!

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και δείχνει σε πόση εκτίμηση έχει το παρεάκι τον Παναθηναϊκό. Αριστερά το σημερίνο πρωτοσέλιδο «χτύπημα» του Derby για την άδικη τιμωρία του Ελίνι Δημούτσου, παίκτη του Ατρομήτου. Δεξιά η ψυχρή αναφορά της ίδιας εφημερίδας όταν «έφαγε» ποινή όχι μίας αλλά έξι αγωνιστικών ο Κώστας
Κατσουράνης, τότε ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Και οι δύο τιμωρήθηκαν για την ίδια αιτία. Επειδή έβρισαν. Ο Κατσουράνης τον διαιτητή, ενώ ο Δημούτσος φέρεται πως φώναζε «και τα αρχ... μέσα» όταν τελείωσε το παιχνίδι.

Η διαφορά; Ο Δημούτσος είναι ένας αγαπητός ποδοσφαιριστής των «νοσταλγών» που αποχώρησε επί πολυμετοχικότητας γιατί δεν ήταν απαραίτητος στην τότε ομάδα (η μετέπειτα πορεία του παίκτη δικαίωσε όσους τον απομάκρυναν). Ο Κατσουράνης αν και πρόκειται για έναν από τους πλέον ποιοτικούς Έλληνες παίκτες, αντιμετωπίστηκε ως... εχθρός του Παναθηναϊκού από το «παρεάκι», μόνο και μόνο επειδή τον έφεραν αυτοί οι... κακοί πολυμετοχικοί.

Ο τρόπος που χειρίστηκε η εφημερίδα τις δύο υποθέσεις είναι ενδεικτικό παράδειγμα του πώς λειτουργούν οι νοσταλγοί του (μαύρου) παρελθόντος και μπορεί εύκολα κανείς να συμπεράνει αν τελικά αυτό που (όπως λένε) αγαπούν είναι ο Παναθηναϊκός ή απλώς πρώην παράγοντές του.
Keywords
Τυχαία Θέματα