Ο Κονόρτας, ο Καρλ Χάιντς και το ανιστόρητο Derby

Τραγικά λάθη της εφημερίδας Derby που πασχίζει να μάθει τα βασικά για την ιστορία του Παναθηναϊκού και δεν τα καταφέρνει!
- Ποιοι είναι παιδί μου αυτοί οι παίκτες που κόλλησες στον τοίχο σου;
- Ο Κονόρτας και ο Καρλ Χάιντς μπαμπά.
- Α, δεν τους ξέρω… Μήπως κάνεις λάθος;
- Όχι βρε μπαμπά. Αφού το γράφει το Derby.

Η
εφημερίδα Derby συνεχίζει την επίδειξη έλλειψης σεβασμού προς τους αναγνώστες της και κάνει απίστευτα λάθη στα πρωτοσέλιδα και κυρίως στις αφίσες που μοιράζει. Κάτι απόλυτα λογικό, αφού το μόνο που πλέον τη νοιάζει είναι να δοξάζει το μαύρο παρελθόν, να πολεμάει το παρόν του Παναθηναϊκού και να μοχθεί για να επιστρέψει ο Σύλλογος στις σκούρες προ-2008 ημέρες.

Μπορεί μέχρι ενός βαθμού να δικαιολογούμε τα λάθη του πρωτοσέλιδου, όπως το απίστευτο «Λίμπερμαν και Αγκάμεζ» και απλώς να γελάμε μαζί τους, ωστόσο, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για τις κοτσάνες στις αφίσες.

Οι αφίσες είναι που πολλές φορές διδάσκουν ιστορία στα μικρά παιδάκια, γεγονός για το οποίο αδιαφορεί προκλητικά το έντυπο του Κώστα Γκόντζου.

Έτσι μετά τον Γιάννη Κονόρτα (αντί Βονόρτα), πλέον τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τον ποδοσφαιριστή Καρλ Χάιντς, αφού η φυλλάδα ξέχασε να γράψει επώνυμό του, με το οποίο τον γνώριζαν όλοι (Φλίπσεν).

Υ.Γ. Είναι προφανές πως η λέξη «έρευνα» είναι άγνωστη για τους ανθρώπους της εφημερίδας Derby. Ίσως για αυτό τον λόγο να θεώρησαν πως το GreenZone.gr δέχτηκε έτοιμο βιογραφικό σε πρόσφατο αφιέρωμά του. Κάτι που εννοείται πως είναι μεγαλύτερο παραμύθι και από αυτά του Βλάση Τσάκα, καθώς για να συνταχθεί το συγκεκριμένο αφιέρωμα χρειάστηκαν ξενύχτια μπροστά από κιτρινιασμένα φύλλα εφημερίδων, από παλιά βιβλία και συνεντεύξεις παλαίμαχων αθλητών.
Keywords
Αναζητήσεις
κονορτα
Τυχαία Θέματα