Οι κακές παρέες...

Έναν μήνα πριν τις δηλώσεις του Αντωνιάδη για την επιταγή του Φεϊζάλ, ο «ψηλός» παρακολουθούσε αγώνα παρέα με τον Μπατσινίλα στο Περιστέρι...
Οι συμπτώσεις στον Παναθηναϊκό πάνε κι έρχονται με ρυθμούς πολυβόλου.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε πως η επιταγή του πρίγκιπα Φεϊζάλ έχει ελεγχθεί και είναι γνήσια. Σημείωσε, ωστόσο, πως το ζητούμενο είναι να μπουν τα 28 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί.

Από την άλλη, η ΠΑΕ –με κάπως άκομψο, είναι η αλήθεια, τρόπο- αντεπιτίθεται
με επίσημο τρόπο και ρίχνει λάδι στη φωτιά λέγοντας πως καμία επιταγή δεν έχει αποδειχτεί πως υπάρχει και εγκαλεί τον παλαίμαχο του Παναθηναϊκού να δώσει εξηγήσεις.

Όπως και να ‘χει, το ζητούμενο είναι πως αυτή η ανακατωσούρα ευνοεί όσους επιθυμούν να αναδιπλωθεί ένα «μυστήριο» γύρω από τον πρίγκιπα που καμία σχέση δεν θα έχει με την ουσία. Δηλαδή να αναλωθούμε για άλλη μία φορά στο αν υπάρχει η επιταγή, στο αν υπάρχει ο πρίγκιψ, στο αν υπάρχουν μυστικοί όροι και ό,τι άλλη δικαιολογία μπορεί κανείς να φανταστεί, ενώ το μόνο που έχει σημασία είναι να τελειώσει άμεσα η όλη ιστορία (είτε με συμμετοχή του Φεϊζάλ στην ΑΜΚ είτε με... ηρωική έξοδο).

Και ερχόμαστε στις συμπτώσεις...

Ο Αντώνης Αντωνιάδης στις 24 Νοεμβρίου βρέθηκε στο γήπεδο του Ατρόμητου για να παρακολουθήσει το ματς της ομάδας του Περιστερίου με την Ξάνθη. Μαντέψτε ποιος ήταν παρέα μαζί του…

Ο Κώστας Μπατσινίλας!

Ποιος; Ο παλαίμαχος που όπως αποκάλυψε πρόσφατα το GreenZone, βρέθηκε λίγες ημέρες μετά στο… βασιλικό δείπνο, μαζί και με τον Γιάννη Γκούμα, το οποίο τους παρέθεσε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ στο εστιατόριο «Διόνυσος», την προηγούμενη της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ο «ψηλός» είναι μία τιτάνια προσωπικότητα του Παναθηναϊκού, έχει χύσει τόνους ιδρώτα σε εποχές που ήταν ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο για να γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του ο Σύλλογος, και εννοείται πως δεν πρόκειται ποτέ να γράψουμε αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό του. Όσο... λανθασμένες πληροφορίες και αν έχει ορισμένες φορές στα του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα