Οι υποσχέσεις του Καμίνη, ο Βωβός και η επιστροφή στη Λεωφόρο

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος ξενάγησε το GreenZone στις ανακαινισμένες αίθουσες της Λεωφόρου και μας μίλησε για το φλέγον ζήτημα του γηπεδικού...
«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντεπιτεθεί και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Η Λεωφόρος δεν πρόκειται να γκρεμιστεί αν δεν πάρουμε πρώτα όσα ζητάμε. Τώρα που βγαίνει από τη μέση ο Βωβός, περιμένουμε από τον δήμαρχο της Αθήνας να συνταχθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού
και να κάνει πράξη τις προεκλογικές του υποσχέσεις».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε στο GreenZone για το πολύκροτο θέμα του γηπεδικού.

«Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Μπάμπη Βωβό είναι θετικές, καθώς η εταιρεία του ήταν ο μεγαλύτερος βραχνάς για τον Παναθηναϊκό. Πλέον, όμως, αυτό που περιμένουμε είναι και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης να κάνει πράξη όσα μας είχε υποσχεθεί πριν από τις εκλογές».

Για τη συνεργασία του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μας είπε:

«Είμαστε σε στενή επαφή με την ΠΑΕ και με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο. Παλεύουμε ασταμάτητα για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Αλαφούζος δίνει πολλές μάχες μόνος του. Είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, από τον οποίο περιμένουμε να λειτουργήσει προς όφελος του Παναθηναϊκού».

Σχετικά με την επιστροφή στη Λεωφόρο υπογράμμισε:

«Το ΟΑΚΑ είναι δυσβάσταχτο για τον Σύλλογο. Αν η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού επιστρέψει στο “Απόστολος Νικολαΐδης” τότε τα οφέλη θα είναι πολλαπλά όχι μόνο για την ΠΑΕ αλλά και για τον Ερασιτέχνη.

Αναμένουμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα τις μελέτες των μηχανικών για να ξεκινήσουν τα έργα».

Η αίθουσα - στολίδι της ξιφασκίας

Μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον πρόεδρο που είναι σε στενή επαφή με όλα τα τμήματα του Τριφυλλιού, από τα πιο γνωστά μέχρι τα λιγότερο δημοφιλή. Έτσι, μετά τον αγώνα του γυναικείου πινγκ πονγκ, ο Πρόεδρος μας προσκάλεσε στη νέα ανανεωμένη αίθουσα της ξιφασκίας του Παναθηναϊκού.

Τα πάντα κυριολεκτικά γυάλιζαν. Κρεμασμένα ξίφη, φωτογραφίες, μετάλλια και κύπελα από ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, μία μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού να δεσπόζει στον έναν τοίχο, νέες τουαλέτες με ντουζιέρες, ακόμα και δύο σύγχρονες καρέκλες για αθλητές με ειδικές ανάγκες, καθώς ως γνωστόν ο χώρος είχε παραχωρηθεί για τις προπονήσεις της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας.

Όλα τα έργα μας εξήγησε πως κόστισαν 36.000 ευρώ, τα οποία έβαλε, δίχως δεύτερη σκέψη, από την τσέπη του, ενώ σημείωσε πως θα ήθελε να εγκαινιάσει την αίθουσα ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν συναθλητής με τον γιο του, Νίκο Μακρόπουλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα