«Όσο πιο μακριά γίνεται στο "μικρό Τσάμπιονς Λιγκ"»

Ευκαιρία για να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ...
Ο Γάλλος στόπερ του Τριφυλλιού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του l'equipe. Ξεκαθάρισε πως φαβορί του ομίλου του Παναθηναϊκού είναι η Τότεναμ, πως θα είναι
δύσκολη η διοργάνωση για το Τριφύλλι και υπογράμμισε πως όλα είναι πιθανά αν οι «πράσινοι» πάνε καλά στα πρώτα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ίδιο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία. Είναι η πατρίδα μου και ποτέ δεν ξέρεις, αλλά νομίζω θα επιστρέψω στο τέλος της καριέρας μου. Συνάντησα πολλές κλειστές πόρτες στη Γαλλία καθώς όταν είσαι 30 είναι λίγο πολύπλοκο. Μια επιστροφή είναι πάντα πιθανή».

Για την οικονομική κρίση: «Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά παρά την κρίση ο Παναθηναϊκός έδειξε την επιθυμία να με κρατήσει στο δυναμικό του. Χωρίς δισταγμό είπα το ναι και αποφάσισα να συνεχίσω την περιπέτεια μου. Μου έγινε μείωση στο μισθό με έναν επιπλέον χρόνο. Ομως, εδώ νιώθω καλά με την οικογένεια μου».

Για το Europa League: «Πέρσι δεν αγωνιστήκαμε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Φέτος, το Europa League είναι μια διοργάνωση πολύ δυνατή. Για τους νέους της ομάδας μου θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμπειρίες και για να ωριμάσουν. Είναι ένα μικρό Τσάμπιονς Λιγκ. Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Η Τότεναμ είναι το φαβορί. Εχουν πολύ καλό σύνολο, αλλά όχι καλή ευρωπαϊκή εμπειρία. Μετράει αυτό όπως είδαμε και πέρσι με τη Μάντσεστερ Σίτι που βγήκε νωρίς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο αλλά αν πάμε καλά στα πρώτα ματς, όλα είναι πιθανά».
Keywords
Τυχαία Θέματα