Ούτε στο Derby τέτοια ανακοίνωση!

Ένα μεγάλο «κρίμα» για τον σύνδεσμο Panathinaikos Fans 1908 και για την προκλητική προς τη κοινή λογική ανακοίνωση που εξέδωσε...
Προσπερνάμε το κακογραμμένο με ορθογραφικά και συντακτικά λάθη σκέλος της ανακοίνωσης του συνδέσμου Panathinaikos Fans 1908 και περνάμε στην ουσία. Δηλαδή στα ψέματα, τις ανακρίβειες και τα επιχειρήματα της πλάκας!

67 εκατομμύρια δεν «τσέπωσε» ο Τζίγγερ. Φοβερό επιχείρημα! Αντί να αναρωτηθεί ο συντάκτης
ποιοι τα έβαλαν αυτά τα εκατομμύρια, ασχολείται με το ότι δεν τα έβαλε στην τσέπη ο μεγαλομέτοχος. Όσον αφορά την... πονηρή λέξη «συνεισέφερε», ας του θυμίσουμε πως από τα χρήματα που μπήκαν συνολικά στον Παναθηναϊκό επί πολυμετοχικότητας, ο Τζίγγερ έβαλε 5 εκατομμύρια. Ήταν να βάλει 9, τελικά είπε πως τα 4 θα μπουν από χορηγίες (που ακόμα τις ψάχνουμε) και τέλος. Αυτό. Τελεία.

Να σημειώσουμε, δε, πως όταν οι κακοί πολυμετοχικοί μπήκαν στον Παναθηναϊκό το 2008 «φορτώθηκαν» μέχρι και συμβόλαια παιχτών που κανονικά θα πλήρωνε ο Τζίγγερ αν δεν «άνοιγε» την ΠΑΕ. Μόνο των Ίβανσιτς, Μάτος, Μουν, Σπυρόπουλου τα συμβόλαια που αναγκάστηκαν να πληρώσουν οι «κακοί πολυμετοχικοί» έφταναν τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Όσα έβαλε το 2010 ο Τζίγγερ... Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο λεξιλόγιο της «αυλής» του: ισοσκελισμένες οι τσέπες του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Καλό θα ήταν επίσης, όταν κατηγορούμε κάποιον, όποιος και να είναι αυτός, να έχουμε αποδείξεις ή έστω ενδείξεις για όσα καταλογίζουμε. Αλλιώς καταλήγουμε σε φθηνή προπαγάνδα επιπέδου Derby. Όταν λοιπόν γράφουμε «το δίδυμο Πατέρα-Βγενόπουλου το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσωπική τους διαφήμιση και ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο Κ... ΜΑΣ», ας συμπληρώνουμε και κάποια απόδειξη.

Είναι κρίμα, αλλά και πρόκληση -καθώς μιλάμε για οπαδικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να εκφράζει την πλειοψηφία των φιλάθλων- να αναλώνεται μέσω ανακοινώσεων σε προπαγανδιστική αποθέωση του μετόχου που στα χέρια του το Τριφύλλι ήταν μόνιμα δεύτερο. Του μετόχου που ποτέ δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του Συλλόγου. Του μετόχου που φεύγει σαν κλέφτης και δεν αφήνει γήπεδο, ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, γραφεία, παρά μόνο οικονομικό χάος.
Keywords
Τυχαία Θέματα