Πάει Ξάνθη χωρίς τον Κουίνσι

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη έμεινε ο Κουίνσι, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο από το ματς με την Τότεναμ για το Europa League. Επιστρέφει ο Βελάσκες.

Οι απουσίες για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται, καθώς το Τριφύλλι θα στερηθεί του γκανέζου μεσοεπιθετικού στο κρίσιμο
ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Κουίνσι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό δικέφαλο, από το παιχνίδι την Πέμπτης με την Τότεναμ, και θα μείνει εκτός αποστολής.

Το ίδιο συνέβη και με τους Μπουμσόνγκ και Σο, οι οποίοι υπεβλήθησαν σε θεραπεία. Από την άλλη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Βελάσκες να προπονείται κανονικά και τον υπολογίζει για το αυριανό ματς.

Στη πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (6/10) το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη.

Πέραν, λοιπόν, του Κουίνσι, εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας έμειναν και οι Μπουμσόνγκ, Σο, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα