Παιχταράς ο Ντρου αλλά...

Έτοιμος να φορέσει ξανά το Τριφύλλι στο στήθος είναι ο Ντρου Νίκολας. Αυτή τη φορά όμως δεν έχει για δάσκαλο τον Ομπράντοβιτς...
Το 2008, όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Ντρου Νίκολας, πολλοί είδαν την περίπτωσή του με μισό μάτι. Όχι γιατί δεν είχε παρουσιάσει τα τεράστια χαρίσματά του με τις φανέλες της Εφες και της Ταού, αλλά γιατί θεωρούσαν ότι δύσκολα θα ταίριαζε στη φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Έκαναν μεγάλο λάθος. Ο Ντρου δούλεψε σκληρά και υπό τις οδηγίες του Ζοτς
ενέταξε στο παιχνίδι του στοιχεία που του έλειπαν. Έμαθε να είναι περισσότερο ομαδικός και να παίζει καλή άμυνα, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του.

Ο Νίκολας βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό και συνέβαλε στην κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών (2009, 2011). Ειδικά στο Βερολίνο η προσφορά του ήταν καθοριστική.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Αμερικανός αποχώρησε, παρότι ο Ζοτς φέρεται πως είχε εισηγηθεί την παραμονή του (κάτι αντίστοιχο φημολογείται πως έγινε και με την περίπτωση του Αντώνη Φώτση).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketinside.com, ο Ντρου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό. Η είδηση σίγουρα είναι ευχάριστη. Από τις λίγες ευχάριστες ειδήσεις που διαβάζουμε για το τμήμα το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Τελείως διαφορετικός είναι ο Νίκολας με τον Ομπράντοβιτς προπονητή και... άλλος παίχτης με οποιονδήποτε άλλο τεχνικό. Κάτι που φάνηκε περίτρανα στο ανεπιτυχές πέρασμά του από το Μιλάνο.

Όπως και να 'χει τα τρίποντά του, οι ασίστ και οι διεισδύσεις του θα δώσουν έστω και μία μικρή νότα χαράς στους οπαδούς που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Το αν θα καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα και να ξαναγίνει ο «μπόμπερ» που αγάπησε το φίλαθλο κοινό... είναι στα δικά του χέρια να το πετύχει.
Keywords
Τυχαία Θέματα