Πάλεψε στα ίσια, αλλά δεν ήταν αρκετό

Στις λεπτομέρειες έχασε ο Παναθηναϊκός από έναν ισχυρό αντίπαλο, τον οποίο κοίταξε στα μάτια. Σοβαρά παράπονα των «πράσινων» από τη διαιτησία που έκλεισε τα μάτια σε εξόφθαλμες παραβάσεις των παιχτών της Χίου..

Ο Ν.Ο.Χίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-4. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός με ένα εντυπωσιακό comeback ισοφάρισε σε 4-4 και βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ
στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, με ανύπαρκτο πέναλτι.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν συναρπαστικό, οι δύο ομάδες βρίσκονταν ισόπαλες και το Τριφύλλι κατάφερε και πήρε προβάδισμα με 7-6. Στο σημείο εκείνο δε δόθηκε παράβαση σε βούλιαγμα του Γ. Αφρουδάκη, όπως επίσης και στην τελευταία φάση του αγώνα που επίσης οι ρέφερι δεν είδαν κάτι μεμπτό στο μαρκάρισμα πάνω στον φουνταριστό του Παναθηναϊκού. Η Χίος σκόραρε 40'' πριν τη λήξη και πήρε τη νίκη με 8-9.

Οι «πράσινοι» κατέβηκαν κανονικά στο ματς με την Χίο, έπειτα από τις προσωπικές εγγυήσεις του Αχιλλέα Μακρόπουλου, ενώ να σημειωθεί ότι και εξακολουθεί και υφίσταται το πρόβλημα με το κολυμβητήριο, αφού το τμήμα έχει μείνει άστεγο.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 2-1, 4-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 2, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας Π., Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 3, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φώσκολος, Οικονομίδης, Κονταξής.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Μιμίδης, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 2, Χατζηκυριακάκης 1, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος, Γαβαλάς Ι. 2, Μισεντζής, Δεββές, Σωτηριάνος
Keywords
Τυχαία Θέματα