Παραμονή Κουίνσι ζήτησε ο Φερέιρα

Ο Φερέιρα επιθυμεί την παραμονή του Κουίνσι στο Τριφύλλι και η διοίκηση της ομάδας επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του για να βρεθεί άμεσα λύση.
Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει ήδη πολλούς αξιόλογους παίχτες από το ρόστερ του και ταυτόχρονα με την απουσία του Λέτο για 8 σχεδόν μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, κρίνει επιτακτική την παραμονή του Κουίνσι
στην ομάδα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Λέτο, αφού ο γκανέζος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες, κι έχει ζητήσει από τη διοίκηση να τον κρατήσει.

Ο Δημήτρης Γόντικας είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του Κουίνσι. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε την επιθυμία του Τριφυλλιού να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, εξηγώντας του παράλληλα ότι ο πελάτης του θα έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την «απώλεια» του Λέτο.

Η πλευρά του παίκτη έδειξε ιδιαίτερα θετική στο να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους και το μόνο που ζήτησε ήταν η άμεση καταβολή των οφειλομένων.

Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουν οι επαφές του Παναθηναϊκού με την Αλ Σάαντ για να ανανεώσουν τον δανεισμό του. Από την πλευρά του ο Κουίνσι θα επιδιώξει είτε να επεκτείνει για ένα χρόνο το συμβόλαιό του μαζί της και στη συνέχεια να μετακινηθεί στο Τριφύλλι ως δανεικός με οψιόν αγοράς, είτε να μείνει ελεύθερος, αφού δε σκοπεύει να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Κατάρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα